Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zła na tesciow

Polecane posty

Gość gość

Zdenerwowalam się bi dziś na obiedzie rodzinnym dowiedziałam się ze teściowie nie akceptują mojej pracy i uwaga!!! Szukają mi sami nowej.nie powiedzieli mi w twarz tylko mojej części rodziny.co o tym myślicieli? Mam prawo być zła ze się mieszają i uszczęśliwia ją na sile?

Gość gość
a gdzie pracujesz ? powiem ci ze moi przyszli tez tak niby nic nie maja do mojej poprzedniej pracy, ktora mienilam na inna. co do mojej obecnej to dwiedzieli sie ze pracuje tak kolezanka ich syna i pytali sie go czy dobrze sie uczyła hahahah ot tacy smieszni ludzie

Gość gość
a może się martwią bo to ciężka praca? czy o co im chodzi?

Gość gość
tak, w agencji towarzyskiej i strasznie ciężka bo nieraz muszę obsłużyć 10 klientów jeden po drugim

Gość gość
Jestem kelnerka w dobrej restauracji.zrezygnowała z dobrej pracy biurowej bo było mi ciężko przez 8 h siedzieć na d...

Gość gość
Jestem kelnerka w dobrej restauracji.zrezygnowała z dobrej pracy biurowej bo było mi ciężko przez 8 h siedzieć na d...

Gość gość
Ja muszę być w ruchu i pracować z ludźmi, taka specyfikacja pracy mi odpowiada. Jest mi źle bo się wytrącają , badają i czuje się jak idiotka.starają się uszczęśliwić na sile...

Gość gość
Gadalam z mężem mówił ze chcą pomoc... Szkoda slow i nerwów. Strasznie to mnie zabolalo...