Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem przerażona!facet koleżanki ją zdradza a ona jest ideałem urody!!

Polecane posty

Gość gość

mówie wam ,jaka masakra.. moja koleżanka dermatolożka ,której zazdroszcze nie tylko ja urody i ciała jest zdradzana przez męża....i to z kobietą dużo brzydszą.i niewykształconą....jego kochanka to zwykła pielęgniarka.....jej mąż poznal ją w pracy i tez jest lekarzem....kolezanka ryczy strasznie i dzwoni do mnie zalamana...jestem w szoku bo ona wygląda jak bogini...figura jak adriana lima a twarz jak monica bellucci...duze jędrne piersi naturalne..mówie wam,ona jest sliczna.. nie wierze ,że jej mąż ja zdradzał... i jak nie wierzyc w slowa mojego znajomego seksuologa,ktory mówi ,ze "facet zdradzi najwieksza pięknosc i boginie bo ważne ze to inna cipka..." znacie tez takie przypadki,ze facet zdradzal sliczna kobiete z brzydsza od niej?

Gość gość
przecież to normalne, nawet miss world byłaby zdradzana :D

Gość gość
Ale uroda to nie wszystko moze tamata ma charakter misiu pysiu

Gość gość
tutaj rolę gra też charakter męża no i relacja między nimi. Co z tego, że jest ładna jak jej nie kochał?

Gość gość
ale nie rozumiecie.... ta jego kochanka to zwykla spasiona locha..i pielegniarka a mial w domu piekna i seksowną lekarkę.. jak on mogl z nią??nie rozumiem..

Gość gość
jednym slowem nie potrzebuje wiernosci w malzenstwie... coz, mamy rownouprawnienie :P, :P, :P

Gość gość
To jest wersja twoja. Pielegniarki tez ludzie

Gość gość
pielęgniarka to też kobieta wykształcona!

Gość gość
. Inne się starają i mają. Uroda po 40stce wyparuje ,i co wtedy. Jak widać faceci cenią dziewczyny , nie powłoki. Może z koleżanką , chce przypomnieć ,jak to z żoną , przed ślubem było.

Gość gość
cenia dziewczyny, nie powłoki - trala la la ,cenią każdą nową cipę, bo ze starą nudno

Gość gość
Mając limuzynę ,nie obejrzysz się za rowerem. Tylko kto tu jest rowerem? Widocznie , gość nie miał nawet roweru.

Gość gość
moj znajomy seksuolog powiedzial mi ze przychodza do niego klienci którzy maja przepiekne żony...i zwierzaja sie mu ze je zdradzaja ...on raz widzial żone jednego klienta jak czekala na niego pod gabinetem i mówil ze powiedzial temu klientowi ,że nie wierzy ze mozna zdradzac tak piękna zonę a kient na to:"panie ,moja kochanka jest duzo brzydsza od żóny ale jest inna ...i o to chodzi ,,pociaga mnie to ,że to inna kobieta i inna cipeczka..." sytuacja autentyczna.

tak to kwestia odmienności ma miss to szuka paszczeta :d z małym biustem i urodą tragiczną odmiany szuka. A przystojny mąż brzydkiej szuka miss :D to działa w dwie strony każdy facet szuka odmiany chce spróbować czegoś innego ,ale mi nowina :D każdy chłop o tym marzy ha ha :D marzy mu się zona kolegi taka skromna dziewczyna z małym biustem chętnie by jej spróbował :D

Gość gość
Co do puszystych pań,kwestia gustu, ideał kobiety to alternacja. Mój kolega bywa w b... , zawsze wybiera najgrubszą, tak już ma, wiem to z opowieści jego kompanów, od ekscesów.

Gość gość
A SKAD WIESZ ZE TAK JEST KIEŁBASO NIE DLA PSA?

każdy chłop ma dość swojej baby po latach małżeństwa nie oszukujmy się ,ale każda baba po latach zaczyna gderać każda bez wyjątku nawet te co są singielkami staną się żonami będą takie same wszystko pięknie wygląda jak nie ma się obowiązków jak są dzieci i rodzina zaczyna się codzienność wtedy dopiero zaczyna się gderanie :D

faceci tak mają szukają szukają od miany mój chłop też ma swoje marzenia o innych to normalne co mam go zabić za to :D tego się nie upilnuje zdradzić to zdradzi nawet wychodząc po bułki do sklepu :D

Gość gość
Niedyskrecja. Sąsiadka, w słusznym wieku, potrafi tak rozkręcić męża, że gość, o innej nie nawet nie pomyśli czując ból pomiędzy nogami. Mając gorzelnie, bimbrownia nie cieszy.