Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfomankazlaaaaa

Jestem nimfomanka i

Polecane posty

Gość nimfomankazlaaaaa

Jestem zalamana. To wcale nie jest takie super jak wam sie wydaje. Moge sie pieprzyc z kazdym, wszedzie i o kazdej. Co z tego?Skoro to musza byc rozni? Jeden po czasie mi sie nudzi. Chocby mial najwiekszego. Doslownie rzucam sie na faceta. Najgorsze jest to ze dla mnie to tylko forma sportu a oni sa potem "zakochani". Chcialam isc do seksuologa bo to naprawde meczy, ale wstyd mi opowiadac.

Gość gość
jesteśk***a

Gość gość
Mozecie sobie gadac co chcecie. Splywa to po mnie. Nie jest mi z tym dobrze. I moze jest to kirestwo, ale bardzo chcialabym byc normalna. Ale mnie najdalej po 3 miesiacach nie podnieca kompletnie. To co mam zrobic? wyobrazam sobie cholera wie co i to nie pomaga. Zawsze sie zastanawialam jak kobieta moze miec udany seks ciagle z tym samym partnerem.

Gość gość
Musisz przełamać swój wstyd. Łatwiej Ci będzie kiedy pójdziesz do jakiegoś naprawdę zaufanego seksuologa przed którym będziesz mogła całkowicie się otworzyć. Masz namiary do świetnego instytutu: http://instytut-zacisze.pl/. Zajmują się m.in. różnego rodzaju zaburzeniami seksualnymi. Naprawdę musisz pogadać ze specjalistą… Umów się tam na terapię albo po prostu konsultację.