Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna tak nie dbac o wlasne dziecko w glowie sie nie mieści

Polecane posty

Gość gość

W skrócie:siostra męża ma troje dzieci najmlodsze pól roku z nowym facetem.poszlam w piatek na kawę.srednia corka ledwo na oczy patrzy goraczka 39(mierzylam)kaszlac sie dusi.mowie idź z nią do lekarza a ona na to ze jak do szpitala dostanie skierowanie to na pewno z nia nie pójdzie leżeć bo ona przez takie cos nie przestanie karmić.i czy ona jest normalna?

Gość gość
I oczywiście do tej pory do lekarza nie poszla ma w d***e.

Gość gość
No nieodpowiedzialne bo moze zapalenia pluc dostac,poza tym kto mowi o szpitalu.do lekarza z wysoka goraczka sie idzie albo sie go do domu wzywa.

Gość gość
Mozesz pomkc szwagierce i zabrac dziecko do lekarza skoro nie moze malego zostawic.

Gość gość
Ale to nie chodź o to ze ona nie może iść do lekarza i nie ma z kim zostawić dziecka.jej sie nie chce doopy ruszyć bo dla niej najważniejsze jest teraz nowe dziecko z nowym faceta.no sory ale jak ona nie reaguje na to ze jej facet mówi do jej dzieci ty coto albo huju(7latdziecko) albo do dziewczynki bo cie zaj***e bo mu k***a zjadła serek z lodówki?!zastanawiam sie nad zgloszeniem tego gdzies bo nikt niebreaguje a mi najbardziej zal tej 4letniej dziewczynki

Gość gość
Sory za bledy ale pisze z Tel ze slownikiem

Gość gość
faktycznie zdzira jakas ! jak tak można do dziecka mowic. A Twój brat wie o tym wszystkim ? Z***balabym taka.

Gość gość
mozesz ty isc z nimi do tego lekarza albo niech ojciec idzie, a powiedz jej ze jak dziecko sie udusi albo dostanie udaru z tej goraczki to ja do kryminalu wsadza ze zaniedbala dziecko i zabiora jej wszystkie, moze to ja przekona

Gość gość
zgłoś to gdzies piesze serio zglos zanim stanie sie cos zlego :(

Gość gość
zgłoś to, może powinniście jej zabrac to 7 i 4 letnie dziecko. Skoro ma nowego gacha?

Gość gość
Ten jej gach juz nieraz uslyszal ode mnie.moj mąż ostatnio wziął do nas jej 7letniego syna bo chcial sie pobawić z naszymi dziecmi i wiecie co mi piw jej syn?ze ten jej burak go bije po glowie i wyzywa od pedalow.moj mąż nieraz chcial mu d***bac za przeproszeniem ale jego siostra mówi żeby sie nie wpuerdalal.to ja sie w takim razie wp*****le bo dzieciom lepiej byloby w rodzinie zastępczej u dobrych ludzi a nie z taka matka ktora ma wszystko w doopie.ostatnio tez przychodzę z rana bo akurat miałam pól h do autobusu dziewczyno lata z gola pupa syf a ta sobie w Play station gra dzieci wolaja jeść a ta hooj

Gość gość
zabierzcie jej te dzieci. Zgłoście to, bo fagas zrobi krzywdę dzieciom.zalosna puszczalska, ciekawe z kim czwarte sobie majtnie. brat powinien wyje@@@ siostruni w łeb.

Gość gość
Ona niestety ale nie dorosla do bycia matka.25 lat i troje dzieci a w glowie pusto.no kuzwa jak ona do tej pory czyta bravo i inne takie d**erele to sory.ja tez mam troje i jedtem niewiele starsza ale na pierwszym miejscu sa dzieci potem mąż i ja .nie wiem w ogole jak brat z siostra mogą być tak rozno.moj mąż jest odpowiedzialnym inteligentnym czlowiekiem a ona gorzej jak 15latka.

Gość gość
noo.. za chwilę znowu będzie w telewizji, że konkubent bił dziecko aż zabił... :(

Gość gość
Szkoda dzieci... Teściowie wiedzą, co się u niej dzieje w domu? A pózniej w info mówią, że konkubent pobił dziecko... Autorko zareaguj, nie można zostawiać dzieci samych sobie, skoro dzieje im się krzywda. Szkoda tej 4 latki, ale tego siedmiolatka tez.

Gość gość
Moj mąż to juz sie nie wtraca bo każdy ma potem pretensje.ale ja to zrobię anonimowo i nikt nie bd wiedział.ja tez jej uwagę zwracalam tyle razy.i nic.wczesniej ta starsza córkę wozila w wózku tak zniszczonym i brudnym aż pleśń w środku byla ze piw żeby go wywalić a ona na to ze sprzeda.jasne niedawno pod śmietnik wystawił i nikt go za darmo nie chcial.tu powinien mops zainterweniować

Gość gość
Zgłoś anonimowo, jak macie obawy. Może więcej ludzi widzi , jak oni żyją... I nie będzie na was. Dzieci żal, na świat sie nie prosiły, skoro ją szpara swędzi to niech się drucianką podrapie, a nie dzieci majstruje.

Gość gość
Matka mojego męża sie nie wtraca ojciec nie żyje.ona sie nie wpierdziela bo jej coreczka zawsze mówi ze dzieci dostaly bo zasluzyly.ale bez przesady jej syn dostal na środku ulicy klapsa i "huju"bo chcial żeby mu batona kupila.brak mi słów po prostu.ja tez nie jestem idealna matka ale nigdy nie pozwoliłabym krzywdzić moich dzieci.

Gość gość
To jest taka cnotka niewydymka a daje na prawo i lewo.jutro sie zajmę ta sprawa i dam znać co wyniklo.ide spać bo rano z dziecmi do szkoły.dobrej nocki

Gość gość
musisz to zglosic bo mozesz miec na sumieniu te dzieci do konca zycia

Gość gość
o Boże zgłoś to do MOPS-u bo to patologia jest :(

Gość gość
A ojciec dzieci to gdzie jest przepraszam? Dlaczego nie reaguje?

Gość gość
Ojciec tych dzieci jest za granica nawet alimentów nie płaci

Gość gość
Czyli oboje rodzice to, za przeproszeniem, idioci. Ojciec zwinal się i ma w poważaniu dzieci, matka też nie lepsza mimo, że dzieci są z nią. Autorko, zgłoś tą sprawe

Gość gość
Autorko! Jeśli coś się stanie tym dzieciom - Ty też będziesz winna! Więc może zamiast tutaj klepać w klawiaturę - to rusz swoje cztery litery i zgłoś choćby do MOPSu. Inaczej będziesz współwinna tragedii, która się wydarzy.

Gość gość
Przeciez napisala,ze dzisiaj to zglosi. Mam nadzieje ze naprawde to zrobi. Szkoda dzieci, jak mozna tak sie znecac nad malymi istotkami one nie sa niczemu winne :(

Gość gość
Dramat rozgrywa się od kilu tygodni/miesięcy - a autorka może dziś to zgłosi... Taka sama patologia widać...

Gość gość
Witam zalatwilam sprawe mam nadzieje zglosilam sytuacje do mopsu obiecali sie tym zajac. A ty gosciu powyżej jesli nie jestes w temacie to prosilabym o nie wtracanie sie i przede wszystkim nie nazywanie mnie patologia bo sobie tego nie zycze. Wiesz chociaż co te okreslenie oznacza ze rzucasz nim na prawo i lewo? Dziewczyny opisalam babce z mopsu sytuacje i poprosiłam o dyskrecje jeszcze dzis ma tam isc z nienacka moze sie tym zajma na to liczę

Gość gość
A o tym co sie tam wyrabia wiem od niedawna wiec najpierw chcialam sie zorientować co i jak wpadlam niezapowiedziana kilka razy i to nie jednorazowy przypadek. Wiec dopiero zglosilam to chyba jasne

Gość gość
"Witam zalatwilam sprawe mam nadzieje zglosilam sytuacje do mopsu obiecali sie tym zajac. A ty gosciu powyżej jesli nie jestes w temacie to prosilabym o nie wtracanie sie i przede wszystkim nie nazywanie mnie patologia bo sobie tego nie zycze. Wiesz chociaż co te okreslenie oznacza ze rzucasz nim na prawo i lewo? Dziewczyny opisalam babce z mopsu sytuacje i poprosiłam o dyskrecje jeszcze dzis ma tam isc z nienacka moze sie tym zajma na to liczę" x Przynajmniej ruszyłaś swoje cztery litery i poszłaś coś załatwić. Lepiej późno niż wcale. Choć i tak uważam, że zdecydowanie wcześniej powinnaś to zrobić.