Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak być dobrym kierownikiem

Polecane posty

Gość gość

mam dylemat do tej pory byłam na stopie koleżeńskiej z dziewczynami z pracy, imieniny, wspólne imprezy teraz zostałam ich kierownikiem jak się odciąć od nich i stworzyć dystans do siebie a przez to i szacunek

Gość gość
ale nie moge teraz z nimi sie tak często spotykać muszę zdobyć jakis prestiż nie chce sie z nimi dalej tak spoufalać

Musisz swoją OSOBOWOŚCIĄ im PRZEWODZIĆ. x Jeżeli zerwiesz teraz prywatne kontakty, to tylko stracisz na prestiżu. x Czym innym jest dobra znajomość i sympatia do współpracowników, a czym innym hierarchia służbowa. x W pracy Ty RZĄDZISZ. x Poza pracą możesz być ich koleżanką.

Gość gość
Masz idiotyczne podejscie. Kiedy ja awansowalam dziewczyny patrzyly na mnie bykiem bo spodziwaly sie chyba takiej sytuacji jaka ty planujesz zrobic. Ale nigdy sie nie wywyzszalam staram sie z nimi współpracować na równi żeby każdemu było wygodnie. Kiedy trzeba to i zwrócę uwage ale w przyjaznej atmosferze świetnie sie pracuje. A ty zniszczysz wszystko takim zachowaniem widać woda sodow juz tobie odbila do głowy.