Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie potrafie mu zaufać..związek się rozpada..

Polecane posty

Gość gość

Mój były zaczął mnie zdradzać po 6 latach bycia razem, z dziewczyną która była niezwykle gościnna dla każdego. Wiec i on skorzystał. Wszyscy nasi znajomi o tym wiedzieli, nawet siostry mojego faceta i nikt nic mi nie powiedział. Ja sama odkryłam prawdę. Mój obecny chłopak, często mnie okłamywał, jest duszą towarzystwa, a kobiety do niego lecą jak do miodu. Kilka razy gdy się posprzeczaliśmy celowo zaczął podrywać inne, na złość mi. Kłóciliśmy się o to, a ja zaczęłam go podejrzewać że mnie zdradza. Ma pełno koleżanek, z którymi pracuje, a które wysyłają mu wiadomości buziaczki, zakochane serduszka, żartują czasem z podtekstem seksualnym itp. wiem to dziecinada ale tak jest. Żadnej z nich nie znam, nigdy u niego w pracy nie byłam. Pytam go czy jest jakaś, nie potrafię się powstrzymać, mam jakby obsesję że i on mnie zdradza. Dał mi hasła na każdy portal, już żadna nie pisze. Telefon leży zawsze przy nas, ale nikt podejrzany nie dzwoni. Ale on ma już dosyć, chyba chce mnie zostawić... krzyczy że się powoli przestaje mu zależeć powoli się odkochuuuje i chyba na serio jakąś sobie znajdzie. Jak z tym walczyć jak zaufać?

Gość gość
samotny jako facet mógłbyś spojrzeć na sprawę z dystansem i coś mi doradzić..

Gość gość
boję się że w kolejny związek jeśli ten się rozpadnie..a wszystko na to wskazuje..będzie taki sam..że za najmniejszym buziakiem zacznę doszukiwać się zdrady..

Gość gość
jak zaufać..przestać wymyślać zdrady i wszędzie ich się doszukiwać??