Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelinka09

SZukam kogos kto mi postawi tarota albo powrozy na forum

Polecane posty

Gość gość
Ewelina nikt za darmo ci nie powrozy.tak byla tu Wrozka Luna,nie wiem co sie stalo.a o co chcesz wiedziec?

Co mnie czeka z facetem z ktorym ma dziecko,ale nie jestem z nim jest niezdecydowany i zonaty a d**e mi truje jak pies ogrodnika dlugo by pisac

A za pieniadze sa jakies panie co by mi pomogle moze karty naswietla mi co mam robic jak by nie bylo ojciec mojego dziecka omamil mnie i dziecko zrobi czego nie zaluje bo kocham synka,a ten niewiem o co mu chodzi woli mnie ranic niz zone wiem ze ona wie o mnie i dziecku,ale nie chce sie z nim roztac temu wygodnie bo za duzo by bylo dzielenia itp.i jeszcze mowi ze mam poczekac i nie pozwoli mi sie z nikim zwiazac

Gość gość
nie, takiej babie jak ty co wp*********a się i niszczy małżeństwo wino się na środku rynku ukamienować. Wiedziałaś, że żonaty to trzeba było się nie czepiać a tym bardziej robić dziecka, jesteś wredną małpą, która winna odcierpieć krzywdę jego żony

niewiedzialam ze zonaty a dziecko zrobil mi bo sam chcial ja tez wiedzial ze sie nie zabezpieczam sam tak powiedzial zebym z belgi nie wyjezdzala bo chcialam do pl wrocic i nie oczerniaj jak niewiesz o co chodzi to nie Polska zeby mogla sie pokapowc ze zonaty jej tu nie ma to skad moglam wiedziec co

Gość gość BEJON
nie martw sie o te SZ////MATY .:-P Zastanow sie ile jestes warta?postaw sie i nie daj soba pomiatac! nie mozesz czuc sie gorsza od niego.Olej go.

Gość gość BEJON
Ewelina, Ludzie są nietolerancyjni, nie podoba im się Twój styl życia to Cię wyśmieją i wgl. Nie wiem czy jesteś na tyle odważna, ale ja bym mu powiedziała co szczerze myślę o jego zachowaniu. Czy on Jest tchórzem?

masz racje tylko wkurza mnie ze wydaje mu sie ze chce ingerowac w moje zycie skoro nie chce ze mna byc to niech nie wpieprza sie ze nie mam prawa z nikim byc

Gość gość
Ewelinka a znasz angielski?

Gość Aliceeeee
Ja znam osobę, która dobrze wróży (ale nie za darmo). Chcesz namiary?