Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dac mu szansę

Polecane posty

Gość gość

witam. mam problem nie wiem co zrobić. od pewnego czasu mąż mnie kłamie. razchodziło o to że coś brał powiedział że przestanie i tak żyłam jakiś krótki czas wyszło że kłamie dałam mu szansę bo naprawdę mi zależy i słowa przysięgi która składałam 7lat temu znacza dla mnie dużo. później okazało się że pisze ze znajoma z pracy nic złego co uniel jak minął dzień ona ma męża więc o nim też pisał że ja bił że ma ciężko ale żadnej zdrady nic skończl to i teraz się okazało że poszedł sobie na piwo a miał być w pracy i poznał jakąś dziewczynę nic o niej nie wie ale pisała znowu nic zobowiązującej też właśnie co robi jak minął dzień takie zwykle rzeczy ale każda sytuacja ukrywał więc to jest dziwne. nie spotykał się ani z jedną ani z druga.jestem wyrozumiała i rozumiem że może mieć koleżanki i pisać tak normalnie ok. ale czemu kolejny raz mnie oszukał ukrywał to. mówi że się bal bo wie że nie powinien tego robić bo jednak ma żonę dzieci ale nie umiał przestać. dac mu szansę ostatnia bo przecież nie stało się nie wiadomo co.

Gość gość
też zacznij pisać z jakimś kolegą, nie rób wyrzutów daj mu wolną rekę.