Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, powiedzcie, co wolicie, prezent typu biżuteria czy np. telewizor, apara

Polecane posty

Gość gość

t fotograficzny, komputer. Zakładamy sytuację, że facet ma 2500 zł, wolałybyście pierścionek z brylantem czy telewizor, aparat albo komputer?

Gość gość
ja bym chciała laptopa ale musiałabym jeszcze sobie do tego dołożyć 1000 albo więcej ale 2500 to już dobra pomoc

Gość gość
za tyle kasy wolałabym fajny telewizor albo nowego laptopika :) nie kumam wydawania kilku tysięcy złotych na biżuterie.

Gość gość
Za taką sumę to laptopa. Za jakąś niewielką - biżuterię.

laptopa to se same mozecie kupic od faceta fajniej jest dostac bizuterie

Gość gość
Aparat lub biźuteria. Laptopa mam, tv nie potrzebuję.

Gość gość
ja jestem taka roztrzepana że zaraz bym te bizuterie pogubila i byłby żal że tyle kasy poszło w błoto. dlatego wolałabym kupić sobie jakiś fajny sprzęcik typu laptop albo coś do mieszkania

Gość gość
jak to PREZENT to kazdy by mi sie spodobal jakbym ja miala se kupic to co porzadniejszego aparat lub komputer

Gość gość
biżuterii za tyle kasy bym nie chciała. Wolałabym coś praktycznego. Właśnie np dobry aparat.

Gość gość
A na co mi ten pierścionek z brylantem jak mogę sobie kupić taki sam pierścionek za 50 zł ze sztucznej biżuterii, wygląd ten sam, a pieniądze można wydać właśnie na jakiś dobry przydatny sprzęt, ja bym mogła dostać pojemną pralkę+zmywarkę, bo nie lubię często prać i zmywać ręcznie

ciekawe ktory facet daje kobiecie pralke albo zmywarke? same sobie mozecie kupic cos takiego no bez jaj. prezent powinien byc jakis wyjatkowy i od serca

Gość gość
Aparat, biżuterii nie chcę. Dave - i co mi po prezencie od serca który wrzucę w szufladę i zapomnę, że go mam ani raz nie zakładając?

ale z was materialistki to co z bizuteri byscie sie nie ucieszyly i wyrzucily do kata?

Gość gość
Hello, dobry telewizor można włączyć i oglądać filmy w wysokiej jakości

no dobra ale telewizor pralke mozecie sobie same kupic w prezencie daje sie inne rzeczy

Gość gość
Do szuflady, nie do kata. Tv tez nie bardzo...ale przynajmniej obejrzeć można. nie nosiłabym tej biżuterii więc z czego miałabym się cieszyć?

jakies dziwne jestescie ze oczekujecie telewizora w prezencie powinnyscie sie cieszyc ze w ogole cos dostajecie z takim podejsciem

Gość gość
jakbym dostała sukienkę o 3 rozmiary za dużą to też miałabym się cieszyć?

liczy sie bardziej to ze w ogole sie cos dostaje i to od kogo sie dostaje

Gość gość
A ja bym nic nie chciała,uczuć nie kupuje sié za pieniądze ani sprzęty.Apatat mam- zapracowałam,telewizor mam..zmywarke mam- zapracowałam.Biżuteri nie lubię i nie noszę.Złoto nigdy mi sie nie podobało,chyba że srebro ale jak bede chciała to sama sobie kupié,dużo taniej.s

Gość gość
A dlaczego Ty mi mówisz, z czego ja mam się cieszyć, nie cieszyłabym się z pierścionka za 2500 zł, bo to dla mnie strata pieniędzy i zero przyjemnośc*****erścionek za 50 zł i do tego lustrzanka albo telewizor :)

sama sobie kup nie ty decydujesz co dostaniesz od kogos

Gość gość
Jak ktoś chce mi kupić drogi prezent to chyba zna mnie na tyle, żeby nie wciskać mi czegoś czego nie chcę. Jak mam wybór dobry aparat albo biżuterię to wolę aparat.

materialistki jak cos dostajecie od swohego faceta to powinnyscie sie cieszyc nawet z kolczykow za 5 zl z bazaru

Gość gość
za 2,5 koła to ja bym chętnie się wybrała z moim facetem na zakupy. Jakby mi powiedział ''kochanie, idziemy na zakupy, bierz co chcesz, limit to 2,5 tys.'' to bym była cała w skowronkach. ;D Tyle sukienek można za to kupić!