Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napiszcie swoj jadlospis wczorajszy co jadlyscie na sniadanie obiad i kolacje

Polecane posty

Gość gość

wy i wasze dzieci :)

Gość gość
ja zaczne :) na sniadanie - tosty z dzemem, szynka, serem do wyboru, my z mezem herbatke a dzieci kakao na obiad - rosol z makaronem, poledwica wieprzowa w sosie smietanowym, ziemniaki puree i surowka z wloskiej kapusty na kolacje - my z mezem zestaw kebab z budki :P (bo musielismy jechac do miasta i dlugo nam zeszlo) a dzieci kanapki kolorowe zrobione przez babcie

Gość gość
O kurde tyle tego było, że nie pamiętam. Ogólnie jem jeden posiłek- zaczynam rano kończę wieczorem. Tak jestem tłuściochem.

Gość gość
sniadanie chleb smazony w jajku z pomidorkiem, obiad kotlety mielone ziemniaki i buraczki, kolacja kanapki

Gość gość
śniadanie kanapka z sałatą i białym serem, papryka dzieci tosty z szynka obiad wszyscy to samo warzywne frytki bataty marchew i buraki z ziołami z piekarnika i kurczak pieczony kompot cz. porzeczka+ malina deser mafinnki i ciasto drożdżowe kolacja nie jedliśmy tylko herbatka

Gość gość
Za długo by pisać ;) poważnie jecie tylko 3 posiłki? U nas normą jest 5-6

Gość gość
na sniadanie jajecznica z cebulka i chleb z maslem, na obiad udka z piekarnika i ziemniaki z piekarnika i salatka z ogorkow ze sloika, na kolacje domowa pizza i w miedzyczasie tiramisu ktore zrobilam z sobote

Gość gość
A mogę wiedzieć po co Ci to? Ja jadłam na śniadanie jajecznicę Na obiad pomidorową i schabowego z ziemniakami i surówką z pekińskiej Na kolację jabłko, kawałek ciasta i popcorn

Gość gość
Śniadanie: kanapki z szynką, serem, jajkiem, pomidorem i ogorkiem. Obiad: dorsz w panierce, ziemniaki, surowka z kiszonej kapusty. Kolacji nie jadam. Dziecek nie mamy

Gość gość
same pyszności

Gość gość
jadasz 2 razy dziennie? To psy tak powinny jadać a nie ludzie

Gość gość
Sniadanie platki, obiad zrazy zawijane z ogorkiem papryka boczkiem i cebula, buraczki, ziemniaki. Kolacja spaghetti carbonara z restauracji

śniadanie - jajka w pomidorach (ja z mężem) a dzieci omlety biszkoptowe, do picia herbata z cytryną i miodem obiad - zupa krem z czerwonej papryki, filety z pstrąga w sosie musztardowym + ziemniaki z koperkiem i surówka z czerwonej kapusty deser - ciasto rafaello kolacja - tortille z kurczakiem i świeżymi warzywami

Gość gość
Śniadanie: tost z dżemem, kakao. Przekąska: jabłko i mango Obiad: tortilla z kurczakiem i sosem czosnkowym, sok pomarańczy Przekąska: orzechy, mieszanka Kolacja: brokuł, fasolka szparagowa i surówka z czerwonej W ciągu dnia dużo niegazowanej wody

Gość gość
Sniadanie: grzanki z mozzarella, pomidorami i bazylia, jajka na miekko, owsianka z jablkiem i cynamonem Obiad: krem z bialych warzyw, ravioli ze szpinakiem, ricotta i sosem serowym Podwieczorek: koktajl banan, jablko, truskawki Kolacja: zapiekanka z ziemniakow, baklazana, cukinii, mielonego miesa z sosem porowo serowym Arbuz

Gość gość
Ja zjadlam: 1. Miske owsianki z jablkiem 2. Kanapke z poledwca, pomidorem i kielkami 3. Jarmuz, 3 wafle ryzowe, pol awokado, pol pomidora 4. Miske rzodkiewek + lyzka jogurtu 5. Dwa paski czekolady z orzechami 6. Salatka owocowa - banan z borowkami i malinami 7. Domowy burger - grillowany kotlet wolowy, grillowane warzywa, bulka 8. Jablko Jestem w ciazy ;)

Gość gość
1. sniadanie -jajecznica ze szczypiorkiem na masełku, 2. 2 sniadanie - sałatka z pomidorów 3. obiad - rosół z indyka i zrazy z sarny,kasza gryczana,konfitura z cebuli 4. deser - krem carmel, 5. kolacja w restauracji - mule

Gość gość
Ja 1. chleb pełnoziarnisty, serek wiejski, pomidor 2. jogurt naturalny + jabłko 3. kotlet mielony + cukinia duszona 4. chleb pełnoziarnisty + sałatka (sałata, ogórek, pomidor, ser feta) mąż i córka 1. bułka + jajecznica 2. deserek (smakija) 3. kotlet mielony (z dzika) + ziemniaki + mizeria 4. gofry 5. bułka + berlinka + pomidor

Gość gość
sniadanie : 2 bułki z poledwica z warzywami obiad : rosol z makaronem i marchewka gotowana kolacja : platki na mleku a dziecko jadlo moje mleczko

Gość gość
ja zazwyczaj jem tylko obiad albo kolacje... i jest mi z tym dobrze

Gość gość
śniadanie: kasza jaglana na mleku kokosowym, do tego czarny sezam,suszone maliny, orzechy włoskie i siemię lniane. Obiad: rosół z ryżem, kawałek duszonego królika z kiszoną kapustą i fasolką szparagową z cebulką. Kolacja: zupa dyniowo-paprykowa.

Gość gość
o boże kiedy wy macie czas to jeść .

Gość gość
Jeść jak jeść ale robić, stać tyle przy garach masakra jakaś