Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina329

Poszukuje fetyszysty szpilek stop

Polecane posty

Gość Nina329

Uk lad jest pro sty, sp tykamy sie w umow ionym publicznym miejscu, sciagam jedna moja szpileczke Ty za bierasz ja do u bikacji lub w inne ustr onne miejsce gd zie moz esz sie do niej spu scic. przyno sisz mi mo je trof eum i zakladasz na stopke... mozemy po tym r azem zjesc obiad wypic kawe itp.. to wszys tko rozcho dzimy sie w swoich kier unkach..

Gość gość
zglaszam sie! moj mail patryk.paciorek12@wp.pl napisz

Gość shoejobstorycompl
Marzenie! prosze napisz - pantofelekk@gazeta.pl

Gość johnzotwocka
pewnie jakaś ściema...

Gość gość
Zwykla kur..z cb!

Gość dikero kokodzambo
a moze byc murzynska fujara ja byc dikero kokodzambo i miech k***s 50cm i kilo serka pod skorka ty zlizac a ja ci wlozyc w dupa i pozniej do usta chcesz byc moja biala bijacz? i czuc pala arfyka w pipa?

Gość coca kola
Schizofrenia...:O

Gość Nina329
Odp********e sie frajerzy. pantofelekk@gazeta.pl byles beznadziejny w wiadomosciach! patryk.paciorek12@wp.pl prawdziwy menfeet wyobraznia. Moglibyscie sie uczyc od niego jak ciuciac paluszki.

Gość dikero kokodzambo
ale serio nie chcic murzyna ? ja miec pala ogromna i serka duzo a ty wolec biale chlop? murzyn miec duzy wytrysk i duzo spermna na twoja biala twarz ty dostac hiva i byc happy ja nie rozumic

Gość w****iony mąż
Nie mam pojecia co robil moj mail tutaj i byl to podszyw po pierwsze i mam nadzieje ze dorwe tego c***a co sie wlamal na moj mail patryk.paciorek12@wp.pl to jakas bzdura bo nie mam z tym nic wspolnego nie wiem kto byl taki chuj i mnie w to wkrecal.

Gość pantofelekk
pantofelekk@gazeta.pl --- TAKZE NIEWIEM CO ROBI TUTAJ MOJ MAIL.... nie dostalem takze zadnych wiadomosci od nina329.. ktora twierdzi ze ''bylem beznadziejny we wiadomosciach'' takze osoba klamie.. i prawdopodobnie jest to zupelnie ktos inny