Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a owulacja a ciąża

Polecane posty

Gość gość

W marcu minie 7 miesiąc od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Przez ten czas nie zaszlam w ciąże. Czytalam dużo więc podobno to normalne i nie ma co panikowac. Co miesiąc podczas okresu (co 24-26 dni) nie zauważyłam tak zwanego śluzu co by oznaczał owulacje . A mysle zauwazylabym. Dzisiaj minęło ok 7 dni od okresu i zobaczyłam biały śluz. Czy możliwe ze owulacja jest dzisiaj a wcześniej jej wcale nie było? Zamierzam iść do ginekologa jutro na cytologie ( robie regularnie) i nie omieszkam spytać czy mam się martwić ze do tej pory nie zaszlam w ciąże. Ale wiadomo nie ma to jak takze zasięgnąć rady u kobiet które także starały się o ciąże po proszkach antykoncepcyjnych.

Gość gość
:-)

Gość gość
Dobre pytanie

Gość gość
Ciężko stwierdzić to ot tak. Jeśli masz wątpliwości co do owulacji to kup sobie może mikroskop owulacyjny - będziesz mogła potwierdzić swoje interpretacje. Jeśli coś Cię martwi udaj się go gina

Gość gość
ja staram sie 9 miesiecy raz zaszlam w ciaze biochemiczna.teraz bede brac gonatropiny bo clo na mnie nie działam . zrobcie badania nasienia a ty monitpring cyklu czy pecherzyki pekaja