Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co w tym chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Witam,ostatnio mialam problem z facetem. Klocilismy się,mieliśmy ciche dni i wogole, aż wkoncu z nim zerwalam.nie odzywalismy sie do siebie 5dni (on i ja) . Dowiedziałam się,że czekał jak do niego się odezwe po zerwaniu . I wkurzylo go,że usunęłam wszystko związane z nim z telefonu i portali. Dzisiaj przyszedł pogadać,powiedział,że chciałby się ze mną spotykać i żebyśmy zostali przyjaciółmi, wyglądał na smutnego. Czy powinnam się do niego odezwać i wszystko wyjaśnić i to zakończyć?

Gość gość
idiotka

Gość gość
Sama nie wiesz co zrobic i pytasz obcych ludzi?niesamowite co sie teraz porobilo, nic nie robisz bez doradcow?:)

Gość gość
ty ofermo ,przestan zadawac glupie pytania,nikog nie interesuja twoje milosne problemy,problemy sexualne,problemy z facetami.idz do lazienki wsadz twoj glupi leb pod zimny prysznic,debilko!

Gość gość
Chodzi o to, że pewnie chce do Ciebie wrócić. Nic dziwnego, że smutny, może chciał zrobić maślane oczki i wpadniesz mu w ramiona? Znowu? Jak zerwaliście ze Sobą to musiałaś mieć dobry powód. I tak powinnaś to zrobić, powinnaś się odezwać i mu szczerze powiedzieć. Skoro chcesz zakończyć ten rozdział to na co czekasz?

Gość gość
No, ale chyba to zakonczyliscie, to co chcesz wyjasniac?