Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MX222

Ciąża mimo 3 testówn negatywnych, słabego okresu, braku objawów?

Polecane posty

Gość MX222

Witam! Czy mogę być w ciąży mimo zrobienia 3 testów w różnym odstępie czasu? Zaczęło się tak, że nie miałam typowych jak zawsze objawów przed okresem (bolące piersi itp), choć byłam rozdrażniona. Kochaliśmy się z moim partnerem kilka razy, tak jak zawsze, zabezpieczając się prezerwatywą, myjąc się dokładnie i na dodatek używając spirytusu, strasznie boimy się wpadki. Mam niereguralne cykle 38-40 dni, ale okres (jeśli mogę to tak nazwać) przyszedł spodziewanego dnia 38dc, lecz był skąpy. Naczytałam się w internecie, że może byc to plamienie itd., więc zrobiliśmy tego dnia test ok. godz. 18. Wyszedł negatywny. Następnego dnia było więcej krwi i utrzymało się to przez 5 dni, ale nie tyle co normalnie. Zawsze mojemu okresowi towarzyszy straszny ból. Teraz go nie było. 3 dni po okresie zrobiliśmy test ok. 16. Również wyszedł negatywny. Po tym zaczęłam mieć wrażliwe sutki, więc powtórzyliśmy test (5 dni po drugim) o godzinie 12. Wyszedł negatwyny, nawet troche nie widać drugiej kreski. Czy mogę myć w ciąży. Już całkiem niedługo zwariujemy z moim chłopakiem :)

Gość gość
spirytus? hahahahaha

Gość gość
umylas C.I.P.E spirytusem :O:O:O:O

Gość gość
nieźle się usmialam- spirytus jako srodek antykoncepcyjny??? A 38-40 dni to są cykle regularne, nie jesteś w żadnej ciąży

Gość MX222
Spirytus na ręce, żeby nic nie przenieść. Dodam jeszcze, że uprawiamy stosunek przerwany z prezerwatywą (dla zapewnienia jeszcze większego bezpieczeństwa)

Gość gość
dla pewności wsadz jeszcze tyłek do pieca na 3 zdrowaśki :D

Gość gość
blizniaki na pewno, tez tak miałam

Gość MX222
Tylko najbardzej zastanawia mnie to że testy robiłam nie z porannego moczu tylko popołudniu. Nie ma to żadnego wpływu? W sumie jak robiłam ten trzeci, jeśli by coś miało by wykryć to pewnie po takim czasie by wykryło.

Gość gość
idź na betę, to będziesz mieć pewność.