Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam wszystko a moim marzeniem jest...

Polecane posty

Gość gość

ładna wierna kobieta! Studiuję dwa kierunki, mam sklep, studiuję w tym lekarski, osiągnąłem prywatnie wiele, sprzedaję swoje produkty na świecie. Podobno jak ktoś nie ma szczęścia w miłości to ma szczęście w biznesie ale nie potrafię przez nieśmiałość poderwać ładnej dziewczyny. Panicznie boje się odrzucenia. Jezeli w głowie pojawi mi się chociaż na chwilę myśl (o podoba mi się i mógłbym mieć z nia dzieci) to jest koniec, wiem że z tego nic nie będzie a jedyne co zrobię to przed nią z siebie debila.

Gość gość
Mam 23 lata!

Gość gość
podoba mi się i mógłbym z nią mieć dzieci?! a to nie tak, że się zakochujesz i nie możesz żyć bez tej osoby, a nie patrzysz jak na potencjalną matkę??? unikam właśnie takich, co szukają miejsca w brzuchu na przenoszenie ich dziecka

Gość gość
g****o- mnie -to -interesuje (cześć)

Gość gość
gość dziś Patrzę na dziewczynę i myślę ze jest idealna z wyglądu i że jeżeli ma fajny charakter to chciałbym z nia być i kochać. To co napisałem to duże uproszczenie, po prostu jeżeli ktoś spodoba mi się z wyglądu to stwierdzam podświadomie że nie mam szans i że to koniec a podobno jestem przystojny,znajome to mówią a mimo to jestem sam. Stronie od ludzi, zazdroszczę im że mają takie fajne dziewczyny, że ktoś ich kocha, że wyjeżdżają ,spędzają razem czas i że są szczęśliwi. Ja mam kasę , wszystko ale widziałem tyle obłudy, zostałem zdradzony przez dziewczyne którą kochałem a ta na zakończenie dodała że woli byłego, mnie nie kochała i że ma to gdzieś że mnie skrzywdziła bo ona woli być szczęśliwa niż być ze mną...

Gość gość kori
To chetnie Cie poznam :-) tu obawiać si mnie nie musisz:-)

Gość gość
nie wiem, może potrzeba czasu i kiedyś kogoś takiego poznam

Gość gość
zawsze wszystkim zazdrościłem że ładne dziewczyny z nimi rozmawiają i nie było dla mnie nic lepszego. Uciekłem w naukę ale to nic nie daje...

Gość gość
no naprawdę nie zesr.aj się z tej swojej zaje.bist.ości...taki przystojny i w naukę ucieka...weź się w garść i przestań biadolić

Gość gość
lubię takie ładne "dziunie" chciałbym je wykorzystywać, jebać a potem rzucać bo szmat mi nie żal i nie mogę się spełnić w tej kwestii

Gość gość
ładna i wierna ? Czy ty nie wymagasz za dużo od kobiet? Dlatego właśnie jesteś sam. Zmniejsz wymagania