Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oldisgold

Były wyznaje miłość. Co robić ?

Polecane posty

Gość oldisgold

Tak sie złożyło,że z byłym mamy bardzo dużo wspólnych znajomych i trafiliśmy ostatnio na tą samą impreze. Na imprezie jak to zwykle bywa troche wypiliśmy i od słowa do słowa on stwierdził ze musimy w końcu porozmawiać normalnie, odeszliśmy od towarzystwa a on patrząc mi w oczy powiedział "Ja Cie dalej kocham , dla mnie te słowa mają ogromne znaczenie. Nie bylem w związku od kiedy sie rozstaliśmy, nigdy nie znajde takiej dziewczyny jak Ty" po czym odwrócił sie i stwierdzil że nie może na mnie patrzyć bo ma ochotę mnie pocalować. Nie jesteśmy razem od 5 lat, od 4 jestem z innym mężczyzną a ex doskonale o tym wie. Powiedzial tez ze specjalnie mnie unika i wyjechał za granice zeby nie musiec przeżywać tego ze jestem obok ale już nie jesten "jego". Tą "sielankową" rozmowe przerwali nam znajomi , ja w przyplywie emocji po powrocie do domu napisalam mu sms ze musimy sie spotkać i porozmawiać na spokojnie. Teraz nie wiem co mam robić, spotkać sie z nim czy nie rozdrapywać tego ? Dodam ze nie mam zamiaru rozstawac sie dla niego z moim facetem ale chce dla niego jak najlepiej bo jest na prawde dobrym czlowiekiem.

Gość gość
i z tak dobrym człowiekiem się rozstałaś ??

Gość oldisgold
pewne rzeczy przychodza z czasem :) jest dobry a mnie traktowal bardzo dobrze ale ja go nie kocham :)

Gość gość
To zrob tak, zeby bylo dobrze dla Niego. Nie rozmawiaj, daj o sobie zapomnieć. To dla Niego jedyne rozwiazanie.zniknąć z Jego zycia. Powiedzial Ci to. Wszystko Ci powiedzial, czego jeszcze oczekujesz? Co chcesz mu powiedzieć?

Gość gość
Bo niektórzy tak mają jak się zakochają to na całe życie, nie umieją żyć z innymi a z wybraną osobą nie mogą. I samotnie idą przez życie, nie wiążą się z innymi, bo wiedzą, że nie dadzą im tego co tej mogli by dać tej wybranej osobie a nie chcą unieszczęśliwiać innych. Porąbane