Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogna12

zdrada mimo że kocham....

Polecane posty

widzę że przyszła tu pani z innego tematu..... Jeśli coś piszę to pod loginem, nie mam zamiaru bronić samej siebie :/ Jeżeli ktoś próbuje zrozumieć to co robię to proszę go nie obrażać! Mam wrażenie że wszyscy sączący tutaj najwięcej jadu i używający obelg są albo bardzo skrzywdzonymi i samotnymi kobietami tudzież mężczyznami na których nikt nie chce spojrzeć i muszą jechać na ręcznym, nikt zakompleksiony na maksa nie próbuje podnosić swojej wartości poniżaniem innych!

Jęsli kogoś podnieca i przyprawia o orgazm czy zawroty głowy rzucaniem błotem w innych to zalogujcie się na jakimś forum dla fetyszystów.

Gość gość
bogna12 dziś Jęsli kogoś podnieca i przyprawia o orgazm czy zawroty głowy rzucaniem błotem w innych to zalogujcie się na jakimś forum dla fetyszystów. X P*****l sie szmato. Nie bedziesz nam qrwo mowila, gdzie mamy sie logowac, a gdzie nie. J****a Pani psycholog, miernota moralna, dopuszcza sie pozal sie Boze psychoanaliz.

Gość gość
bogna12 dziś widzę że przyszła tu pani z innego tematu..... Jeśli coś piszę to pod loginem, nie mam zamiaru bronić samej siebie :/ Jeżeli ktoś próbuje zrozumieć to co robię to proszę go nie obrażać! Mam wrażenie że wszyscy sączący tutaj najwięcej jadu i używający obelg są albo bardzo skrzywdzonymi i samotnymi kobietami tudzież mężczyznami na których nikt nie chce spojrzeć i muszą jechać na ręcznym, nikt zakompleksiony na maksa nie próbuje podnosić swojej wartości poniżaniem innych! xxxxxxx Co ty nie powiesz tępa qrewko? Przecież tu odpisuje ci tylko jedna, zdradzona żona :D:D:D

Gość gość
A jak chcesz zeby cie traktowali kiedy zachowujesz sie jak zwykla szmata... sorry ty masz udzialy w spolckach?I w pierwszym poscie zachwycasz sie jego europejska firma? Cos tu kiepsko pachnie na dobrze ustawionej kobiecie taki fakt nie zrobilby wiekszego wrazenia a na pewno nie bylby wart wspomnienia tutaj jestes zwykla kura domowa ktora zyje monotonnym zyciem i chciala je urozmaicic skaczac po obcym k******** ie ot co

Gość gość
Ten twój mąż to na ciebie sra wielki gownem jak ty nie pracujesz i znikasz na cały weekend a on ma to gdzieś :D:D

Gość gość
gość dziś Ten twój mąż to na ciebie sra wielki gownem jak ty nie pracujesz i znikasz na cały weekend a on ma to gdzieś smiech.gifsmiech.gif X Amen. Maz bogna12 ma ja centralnie w d***e. "Ja i mój mąż kochamy się bardzo...", takiego p********ia nie slyszalem juz dawno. Zlew na sperme olewany przez wlasnego meza. Coz za awans spoleczny bogna12. Pogratulowac pustaku.

Gość gość
JESZCZE WAM SIĘ TO PROWO NIE ZNUDZIŁO?

Gość gość
Bogna śmiesznie bredzi :D

Gość gość
A ta znowu pisze sama ze soba ,zenada. Idz juz zrob obiadek dla mezusia i zostaw w wspokoju tu piszacych ludzi bo jeszcze przypalisz dla niego ziemniaki ;)

Gość gość
A ta z 12.17 znowu majaczy :D

Gość Aldonkaaa
Jestes dziwką i nie tłumacz sie na forum bo to zalosne i jeszcze mezczyzni pomysla ze wszystkie takie sa jak ty...zal to jedyne co sie czuje czytajac Twoje wywody...rujnujesz wlasna rodzine a ja za męzem bym w ogien poszla i on za mna tez...