Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsza spacerówka waszym zdaniem dla 8 miesięczniaka

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny potrzebuje pomocy! Chcę kupić w miarę tanią spacerówkę (na allegro są nawet za 100 zł ale myślę że one długo nie posłużą), najbardziej zalezy mi na tym by siedzisko było rozkładane, podnóżek regulowany, a także regulowany pałąk do prowadzenia (zapomnialam na smierc jak to się nazywa, wybaczcie ale mysle ze wiecie o co chodzi) z tego względu ze mąż jest wysoki i standardowe wózki są dla niego za niskie.Dobrze by było by taki wózek był lekki ( poprzednia gondola którą mieliśmy ważyła 19 kg- ogromna kolumbryna) dlatego teraz chce mieć taką 7- 8 kg. , i by spokojnie jeżdzilo w nim dziecko wazace do 15 kg.By wózek swietnie sprawdzal sie w terenie kamienistym, wyboistym chodniku. Cena do 350 zł

Gość gość
hehehe, no, to idź teraz do sklepu i coś wybierz :D Za taką cenę to wózek miernej jakości dostaniesz.

Gość gość
Niestety taka prawda, że w takiej cenie ciężko będzie coś wybrać. Może używaną ja się rozglądam, x landery wydają się być solidne

Gość gość
poszukaj używanego x-landera, widziałam je, są super, ale cena 1200 zł w sklepie

Gość gość
możesz mieć problem ze znalezieniem wózka, który ma regulowaną rączkę.

Gość gość
polecam camarelo -eos. cena 550 zł, ale warto odłożyć wiecej kasy i wydac na porzadna spacerówke, bo ona inaczej niz gondola posłuży Ci na dlugo...

Gość gość
x-landery też są ciężkie.

a może warto dołozyć jeszcze troszkę grosza i kupić cos lepszego? ja mam model zapp xtra firmy Quinny od prawie roku i nadal wygląda jak nówka, ma nowoczesny wygląd, dobrze się prowadzi.

a ja mam nastepna wersje tego wozka xtra 2, sklada sie w calosci, ma siedzisko rozkladane i spory kosz pod spodem, co to x landerow to rzeczywiscie sa i ciezkie i drogie