Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladkaaaaaaaaaa

Rzadko dzwoni

Polecane posty

Gość czekoladkaaaaaaaaaa

hej, otóż mój partner ma prace, przez która nie ma czasu w ogole dla siebie... ale nie o to chodzi, wiadomo jak my kobiety panikujemy i mamy rozne głupie myśli. no i chodzi o to ze on nie ma często czasu nawet zadzwonić, tyle razy mi to tlumaczyl ze to przez prace i fakt jak ma czas to dzwoni... ale mi jest przykro :( potrzebuje kontaktu... i jak to kobieta mam rozne głupie myśli, ze skoro nie dzwoni to niezalezy mu. Niedlugo się przeprowadzamy do wspólnego mieszkania, bo czas już chyba będzie najwyższy i mam nadzieje ze będzie lepiej. powiedzcie mi tylko czy to zle ze tak mam? :( czy to normalne jak na kobiete? normalnie sa dni kiedy raz na tydzień się widzimy. postanowil sobie ze jak będziemy już razem mieszkac to zrobi tak by miał więcej czasu dla mnie, ze już nie będzie az tak pracowal tylko zmieni sobie wszystko, poukłada żeby było inaczej, być może nawet zmieni prace. dla siebie także, bo go to wyczerpuje... tylko ja się boje ze ja wariuje czy cos .. bo powinnam być szczesliwa a nie plakac z tęsknoty! :(

Gość gość
Aż z samotnośc***isze z innymi chłopakami, żeby czas sobie zająć, żeby mieć z kim kontakt...