Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość24

Jak poznac nowych znajomych?

Polecane posty

Gość gość24

Czy ktoś mógłby podsunąc mi pomysł jak poznac kogos nowego, wbic sie do jakiejs paczki ? wszsyscy moi znajomi pozajmowani w sensie ze siedzą w parach w domu. a z parami taki singiel to kiepsko cos zwojowac jakis spontan np jakis wyjazd gdzies. portale randkowe tez odpadaja bo pracuje i jak ktos by mnie tam zobaczyl to by zaczeli obgadywac na prawo i lewo. juz nie chodzi o to zeby poznac kobiete. tylko znajomych i to nowych bo z aktualnymi nic nie zdzialam.

Gość gość24
dodam ze praktycznie caly czas siedze w domu i popadam powoli w depresje. jestem coraz mniej pewny siebie itd. jest poprostu coraz gorzej :/

Gość gość
idz na studia to poznasz studentki hahahaaa

Gość gość24
ale bez zdjecia to mi nikt nawet nie odpisze. a jak odpisze to zaraz bede musial wysylac zdjecie. nie chodzi mi o znalezienie kobiety czy podryw przez neta. wolalbym poznac poprzez wlasnie moze nowych znajomych. studia nie wchodza w gre bo juz pracuje i nie mam glowy do studiow

Gość gość24
tak jak pisze. mi chodzi o znajomych. z takimi gdzie np spontanicznie bede mogl jechac nad morze czy pod namioty. z znajomych mi zostaly same pary co ciezko ich wyciagnac na godzinke a co dopiero gdzies poszalec.