Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podrywa inne kobiety..

Polecane posty

Gość gość

Za każdym razem gdy pokłócę się z facetem, on siada na fb i wysyła zaczepki do koleżanek. Twierdzi, że jestem z nim z przyzwyczajenia, nie z miłości, bo o wszystko się go czepiam, a ostatnio w kłótni zaczął wykrzykiwać że mu nie zależy i nie kocha mnie. Później gdy rozmawiamy, przeprasza. O co mu chodzi?

Gość gość
jak na to reagować? czy on szuka innej?

Gość gość
spotkałaś lowelasa nie zazdroszczę, do tego z kurzym mózgiem

Gość gość
Kończ z nim bo nie jest wart Ciebie. Zwykły lowelas... dno

Gość gość
właściwie też sadziłam, że mnie omamił bo wydawał się być nieśmiały w stosunku do kobiet. zapytała wspólną koleżankę, która zna go dłużej niż ja, odpowiedziała że gdy wychodzili razem, to wszyscy wolni faceci podrywali kobiety, a on nie, zachowywał się normalnie, ale nie latał i nie zaczepiał. a tu już 5raz, znam te wszystkie kobiety z widzenia, chce żebym czuła się gorsza od nich? wiedzą że jesteśmy razem, czuję się z tym źle.

Gość gość
próbować rozmawiać czy odpuścić? zależy mi na nim, ale te kobiety nie są atrakcyjniejsze ode mnie. gdy zaczepił jednego dnia 4 zaśmiałam się, zapytałam po co to robi i czy szuka kogoś. było to dla mnie strasznie dziecinne, powiedział że na złość mi to zrobił miał więcej tego nie robić. a tu kolejna zaczepka, do kobiety chętnej-że tak ją określę.