Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki palące papierosy

Polecane posty

Gość gość

Nie boicie sie ze dając zły przyklad dziecku ono tez szybko zacznie palić ?

Gość gość
Moim zdaniem to nie ma nic do rzeczy. Moja matka paliła przed moim urodzeniem, ale po moich narodzinach już nie. Czyli tak naprawdę nigdy nie widziałam jej z papierosem. A sama zaczęłam popalać już w wieku 16 lat.

Gość gość
Moja mama nigdy nie paliła. Mam dwójkę rodzeństwa. Ja z bratem palimy, siostra nie. Nie ma reguły... Nie rzucę palenia "by nie dawać dziecku złego przykładu".

Gość gość
Przede wszystkim bierne palenie smród włosów, skóry i z ust :o moi rodzice palili a ja brzydzę się papierosów

Gość gość
Popattrzcie panie na siebie w lusterko z papierosem w zębach.Ohyda.

Gość gość
Nie boję się bo nie palę przy dziecku. Palimy tylko na dworze-w domu jest zakaz :)

Gość gość
zwolenniczka ale zapaliłaś i palisz do dzisiaj :) U mnie w rodzinie nikt nie palił i nie pali . Nie wyobrażam sobie jak mozna tak nie szanować swojego zdrowia i do tego ten smród blee

Gość gość
palą wyłącznie mentalni menele i nie piszcie tutaj, że wy jesteście takie super, zadbane etc. bo można być ślicznym, wykształconym, teoretycznie zadbanym, ale zapach i wygląd wasz papierosem juz was skreśla - menele i tyle

Gość gość
Jestem mentalnym menelem i lubię to :-). Trawę tez czasem palę i drinka lubię wypić. Cóż ze mnie za patologia!

Gość gość
wypraszam sobie miano menela. Nie szczyce się tym, że pale. To błędy młodości, które się za mną ciągną.

Gość gość
Co innego wypić drinka raz-dwa w miesiącu a co innego zasmrodzać swój organizm kilka razy dziennie smołą. Zawsze jak widzę kogoś z papierosem to pierwsze wrażenie: patologia i większośc osób normalnych, niepalących myśli tak samo, nawet jeżeli o tym nie mówi, żal mi was. Dla jasności - ja nie palę, moi rodzice nie palą i nigdy nie palili, dziadkowie również.

Gość gość
zerzygałabym gdybym miała cos takiego wziąć do ust :D na sam zapach mam odruch wymiotny, tak samo jak nie jem odchodów, nie piję moczu, nie wdycham również dymu do płuc

Gość gość
Mnie zawsze brzydziło jak ojciec palił :( facet na wysokim stanowisku a bez fajki nie umiał żyć . Mama nigdy nie paliła i zawsze mnie to cieszyło . Ja i brat nie palimy .