Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niskie cisnienie

Polecane posty

Gość gość

Zle sie zaczelam czuc wiec zmierzylam sobie cisnienia i mam 98/46 czesto mam niskie cisnienie.. ale zazwyczaj to sercowe jest wieksze.. czy przy takim cisnieniu grozi mi zapasc?

Gość kingaaaa

Najlepiej mi się korzysta z ciśnieniomierza Senior a w sumie jeszcze nie czuję się seniorką ale dostałam go w spadku po dziadku i to nie jest jakaś metafora, tylko faktycznie dziadkowi się zmarło i tak wyszło, że ciśnieniomierz został u mnie. Proste szybkie badanie, bez jakiegoś szalonego i męczącego dociskania ramienia.

Gość sara
Dnia 7.02.2019 o 14:57, Gość kingaaaa napisał:

Najlepiej mi się korzysta z ciśnieniomierza Senior a w sumie jeszcze nie czuję się seniorką ale dostałam go w spadku po dziadku i to nie jest jakaś metafora, tylko faktycznie dziadkowi się zmarło i tak wyszło, że ciśnieniomierz został u mnie. Proste szybkie badanie, bez jakiegoś szalonego i męczącego dociskania ramienia.

Dla mnie długa gwarancja w modelu Senior też nie ukrywam że była magnesem. Jeśli producent daje tak długą ochronę to jednak już bardzo dobrze świadczy o sprzęcie i jego trwałości.

Gość sara
Dnia 7.02.2019 o 14:57, Gość kingaaaa napisał:

Dla mnie długa gwarancja w modelu Senior też nie ukrywam że była magnesem. Jeśli producent daje tak długą ochronę to jednak już bardzo dobrze świadczy o sprzęcie i jego trwałości.

Gość kuba

Moi dziadkowie od miesiąca używają ciśnieniomierz Senior i bardzo sobie chwalą. Urządzenie jest niezmiernie proste w obsłudze, pomiar jest błyskawiczny a do tego w ich wypadku mają pamięć dla dwóch osób po 60 pomiarów. To bardzo przydatna funkcja.

Gość irka
Dnia 13.06.2019 o 13:42, Gość kuba napisał:

Moi dziadkowie od miesiąca używają ciśnieniomierz Senior i bardzo sobie chwalą. Urządzenie jest niezmiernie proste w obsłudze, pomiar jest błyskawiczny a do tego w ich wypadku mają pamięć dla dwóch osób po 60 pomiarów. To bardzo przydatna funkcja.

Świetny inhalator tez go polecam

Gość pawel

Mój dziadek ostatnio kupił sobie w aptece ciśnieniomierz Senior, podobno specjalnie tworzony z myślą o osobach starszych, tak go zapewniała Pani w aptece. Więc może zobacz sobie jak to wygląda jeśli chodzi o ten ciśnieniomierz jak coś szukasz dla dziadków.