Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet wybaczyl mi zdradę.

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Facet dostał się na mojego facebooka gdzie planowałam zdradę. .. z kobietą. Do niczego nie doszło fizycznie jednak moje rozmowy z nią były gorące. Jednak mój facet wybaczyl mi jeszcze zanim zaczęłam błagać czy przepraszać. Nie wiem co o tym myśleć, bo zwykle był zazdrosny o byle co i gardzil całym sercem osobami które zdradzają. Teraz widzę jak stara się całym sobą ale zamiast się cieszyć boje się ze jest ze mną ze strachu przed samotnością. Jestem jego pierwsza dziewczyna. Pierwszy pocałunek seks związek, wszystko. Boje się ze wybaczyl tak łatwo bo po prostu chce być z kimś bo boi się ze nikogo innego nie znajdzie. I ze karmi sie jakaś fałszywa iluzja mojej osoby i sam usprawiedliwa moje zle czyny. Jesteśmy razem ponad 3 lata. 24 lata mieszkamy razem prawie od początku.

Gość gość
ale tak z babą fu :O

Gość gość
na pewno to nie jest tak ze się boi,myślę że to inteligentny facet i liczy że jak już zdradzisz go z dziewczyną to się razem przyłączycie i obie mu oddacie . 99 procent facetów marzy o takim seksie.

Gość gość
Od autorki tematu; Nie o to chodzi ze chce trójkąt. Bo proponowalam juz wcześniej i nie chciał

Gość gość
1/10 get a life b***h a z kobietą to nie zdrada

Gość gość
Jak go kochasz, to idź na terapię i próbujcie. A, jak nie chcesz, to postaw to uczciwie.

Gość gość
wiec w czym problem? badz wdzieczna ze ci dymu nie narobil - moze facet wcale sie nie boi tylko ma spokoj w glowie i zaufanie a ty juz doszukujesz sie usterek. Wolalabys zeby wyzwal cie od najgorszych a przy tym jeszcze troche poszarpal?