Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odstajaca pupa naturalna ?

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pytanie odnosnie dziewczyn i ich figur. Ja juz dlugo pracuje nad swoja figura i trudno osiagnac efekt taki jaki sie chce naprawde trzeba duzo [racy wlozyc w to wszystko i zastanawiam sie ..., bo gdy gdzies spojze na zdjecia w necie dziewczyny reklamujace opiete sukienki itp. najczesciej sa to butiki na fb to co patrze to maja ogromne biusty plaski brzuchy i odstajace duze pupy . Co jak co ,ale wiem po sobie ze nad miesniami posladkow trzeba dlugo pracowac zeby byly takie efekty i zastanawia mnie to czy rzeczywiscie wszystkie te dziewczyny na tych zdjeciach tak codziennie haruja na silowniach ? skad takie biusty? przy tak szczuplej sylwetce?

Gość gość
biusty-silikony. Pupa albo tez silikony, albo naturalnie duza, wtedy przy minimum ysilku moze naprawde super wygladac, jesli nie masz naturalnie wystajacej to mozesz duzo cwiczyc ale nigdy Ci az taka nie urosnie, bedzie jedrna, ale mniejsza.

Gość gość
Pisze z doswiadczenia, bo ja ma naturalnie duza, i nie musze sie duzo nacwiczyc, by byla w ksztalcie. Ale tez nie kazdemu sie taka musi podobac.

Gość prawictwo pospolite 137
wielkośc biustu i pośladków zależy od genów Tego raczej nie da się wyćwiczyć. Możesz jedynie starować swoją wagą, na to masz wpływ.. Więc plaski brzuch mozesz osiągnąc , szczupłe uda tak samo mozesz miec jesli sie zabierzesz za odchudzanie . Cere równiez mozna poprawić. Z biustem i posladkami jest trudniej , ale możesz je podnieśc . Jeśli są obwisłe http://www.kindgirls.com/video/emily_bloom2/202/

Gość prawictwo pospolite 137
niska waga nie jest gwarancją dobrej figury , ale wysoka waga jest zawsze gwarancją kiepskiej sylwetki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1b635d2e08a0dffe.html Nawet super zgrabna dziewczyna jesli przytyje 20 kg , to będzie wyglądać zle .

Gość gość
Dziekuje... jesli chodzi o piersi to takze tak myslalam ze moga byc to implanty (no ,ale tez nie musza) ,ale nie wydaje mi sie zeby az tak wielki i ladnie uformowane byly naturalne piersi ,ale tez nie zaprzeczam:) Musze chyba barzdiej zaczac pracowac nad pupa. Zamowilam hantle i chyba bardziejskupie sie nad takim treningiem silowym z obciazeniem ... Posiadaczkom naturalnych pieknych pup gratuluje!:)

Gość gośćaaa
mam odstający tyłek od małego po prostu, moja córka też ma. Taka budowa ciała. Piersi mam rozmiar b. Myślę że na zdjęciag dziewczyny są też odpowiednio ustawione żeby uwydatnić te atuty. Tym się właśnie różnią fotomodelki od modelek na wybiegu że są po prostu zgrabne i kobiece. Tutaj w grę wchodzą geny po prostu, ja zawsze miałam taką budowę ciała byłam chuda ale mięśnie miałam zarysowane i te odstające pośladki z których inne koleżanki się zawsze śmiały.

Gość gość
No cwicz, cwicz.Sport to zdrowie :) Ale jesli te osoby z Hameryki i naprawde szczuple to pewnie na ogol silikony. Np. Kardashianka mimo duzej naturalnej tez sobie zrobila dodatkowo jeszcze silikony, to widac, jak jej ,,urosla´´, kiedys miala troche mniejsza jej siostra z reszta tak samo. :)

Gość gość
Wiem wlasnie... Moja sasiadka tak samo! Miala ogromna pupe przy niskim bardzo wzroscie i plaskim brzuchu :) Jakbyla mala wszyscy sie z niej smiali i mnie sie to zawsze podobalo. Gdy urodzial dziecko bardzo wychudla pupa troche opadla schudla ,ale nadal jest odstajaca takze geny pewnie graja tutaj glowna role