Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile pieniędzy mam oddać?

Polecane posty

Gość gość

Dostałam na konto walutowe stypendium od uczelni. Przelew był w złotówkach (600 zl) a po przewalutowaniu na koncie mam 137.55 euro. Nie ma co ukrywać że kurs był bardzo niekorzystny. Teraz muszę te pieniądze oddać na polskie konto uczelni w walucie PLN. Kiedy wypłace te 137 euro i rozmienie w kantorze na PLN na pewno nie dostane 600 z, tylko co najwyżej 580 zl. Nie jestem zachwycona faktem, ze będę musiała dopłacić ze swoich te 20 zł. Poza tym podawałam swoje polskie konto, dlaczego przelali kasę w euro, nie rozumiem :/

Gość gość
niemozliwe, trzeba bylo podac normalne konto zlotowkowe a nie walutowe. Ja mam i to i to. Jak oczekuje wyplaty w euro to na walutowe jak w zlotowkach to na osobiste złotówkowe. Zawsze tak jest ze niestety robia czlowieka w konia i daja po najgorszym kursie w ciagu dnia. Ja sobie sama wole zamienic nic zeby sami mi zamieniali

Gość gość
Podałam 2 numery kont! Zarówno w walucie PLN jak i Euro (taki był wymóg). To na tej uczelni pracują takie inteligentny, że wpłacili mi plny na walutowe :/

Gość gość
Dastalas i musisz oddac? Oddajesz tyle ile dostalas. Proste

Gość gość
a czemu masz oddac te pieniadze?? od kiedy to stypendium sie zwraca? najpierw daja a potem odbieraja? to tez im tak odeslij i powiedz "taki byl kurs". zegnam

Gość gość
I myślicie że to nie będzie faux pas jak oddam mniej ?

Gość gość
Beda Ci wysylac ponaglenia o glupie 20zl. Gra nie warta swieczki