Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę staników, mogę chodzić bez?

Polecane posty

Gość gość

Od zawsze tak mialam. Wszystko mnie szczypie, uciska, ramiaczko spada, obwód sie odbija, fiszbina wpija w cialo. Kupuje biustonosze tylko z dobrych sklepów. Teoretycznie rozmiar i model dobiera mi każdorazowo brafitterka. Kazdy stanik, ktory mam kosztowal minimum 200 zl (Triumph, Intimmisimi, Lanoro). Mam ochote je wyrzucić na śmietnik i chodzic bez. Czy to naprawdę tak wulgarnie będzie wyglądać? Mam małe piersi a co z tego, że sutki się odznaczają, to tylko nasze ciało.

Gość gość
Możesz. Noś cieniutkie jedwabne koszulki, zamiast stanika.

Gość gość
Chyba tak zaczne robić.

Gość gość
A sportowe tez?

Gość gość
Sporotowe wyjątkowe dobrze na mnie leżą, to fakt!:) Ale najlepiej czuję się bez i w luźnej bluzce.

Gość gość
tez tak mialam na poczatku. teraz nie wyobrazam sobie chodzic BEZ. nienawidze tego. zdejmuje tylko na noc choc gdybym mogla to i w nocy bym nosila. Mam duzy i ciezki biust wyjscie zwlaszcza latem bez stanika odpada

Gość gość
Ja uwielbiam staniki. Zadnej czesci garderoby nie kupuje z taka radoscia jak stanik. Te kolory koronki, usztywniane miekkie no nie wiem jak mozna nie lubic nosic stanika. A biust jak sie pieknie układa mm :)

Gość gość
No to nie nos, albo nos sportowe. Czasem w Triumphie maja tez staniki bez fiszbin.

Np w pracy bedzie to pewnie źle postrzegane ale w domu Twój facet bedzie Ci nawet wdzięczny :D

jak mieć na sobie fajną i oryginalną koszulkę to nie widzę tu problemu) można zamówić takie fajne na swój gust u firmy Dreamtex, już wiele lat na tym specjalizują się, nawet teraz maja sporo zniżek na odzież ;)

Gość nowa fenix
a kto bogatemu zabroni ;)

Gość gość
Tez nie lubię tych kagancow :o

Gość gość
Ja tak jak Ty autorka nie cierpię staników i również mam małe piersi, dlatego nie chodzę w nich, nawet do pracy, teraz jednak niestety musze nosić bo nagle piersi zaczęły mi rosnąć (mam 20 lat) i żeby ładny miały kształt to zakładam teraz biustonosz, ale jak tylko skończy rosnąć to znów przestanę go nosić :D A mój facet również woli gdy nie noszę bo zawsze może go popieścić i może patrzeć na moje sterczące suteczki i na to jak faluje biust gdy chodzę :P

Gość prawictwo pospolite 137
jesli masz miseczkę A to mozesz chodzić bez stanika Mały biust nigdy nie opadnie tak jak piersi rozmiaru E do pępka .

Lubie chodzic bez stanika ze sterczacymi sutkami i lubie, gdy mezczyzni na mnie patrza. nagiepiersi@interia.pl