Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waze 110 kg...

Polecane posty

Gość gość

Hej Dziewczyny. Mam 23 lata. W 2011 roku wazylam 54 kg. Podobno byłam trochę za chuda- jestem grubokoscistej budowy i filigranowa nigdy nie będę. Po paru mies przytylam ok. 15-20 kg. Nast zaszlam w ciążę. W lipcu 2012 przed porodem wazylam 83 kg. Dwa mies po porodzie 73. Zdiagnozowano u mnie wtedy schizofrenie- bach leki i zaczęło się. W tym momencie jestem w 4 miesiącu drugiej ciąży i waże 110 kg :( wiem, że muszę po porodzie pójść do dietetyka. Nie mam za dużo kasy Ale zdrowie ważniejsze.. byłam w natur hause jeszcze przed ciążą Ale ich propozycja przekraczała moje możliwości finansowe- najtańszy pakiet miał mnie kosztować 500 zł miesięcznie..:O jak szybko po porodzie mogę podjąć jakieś działanie? I proszę, nie obrazajcie mnie, mi jest naprawdę ciężko z tego powodu :( pozdrawiam

Gość gość
Ja ważę 106, a rok temu ważyłem 76. Ale wiem, że mi żaden dietetyk nie potrzebny tylko muszę przestać pić piwo, jeść chipsy i czekoladę i zacząć się ruszać.

Gość gość
W takim tempie to będzie trzecie dziecko i 150 kg potem czwarte i 200 kg...

Gość Sponsorowane
Tłuszczyk się wylewa? Pozbądź się oponki na zawsze! Tak wypalisz 6 kg z brzucha. Bez diety!

Gość gość
18.45 juz ty sie nie boj, nie zajdzie w ciaze z taka waga bez urazy autorko. Co mam ci poradzic? Walczyc musimy walczyc! Tak ja waze mniej ale tez za duzo. Ja chodze z kijkami i jezdze na rowerze. staram sie mniej jesc i do 19. silna wola przede wszystkim

Gość gość
Nic się nie dzieje. Wiem, że z bardzo dużą wagą są problemy z zajściem zresztą nie chce mieć więcej dzieci.

Gość gość
Co za głupie gadanie to nie prawda ze z taka waga nie zajdzie w ciążę sama tyle wazylam i zaszłam szybko w ciążę i donosilam do 9 miesiąca żadnych problemow z cukrzycą nadcisnieniem itp. Ciąża przebiegła prawidłowo bez komplikacji

Gość gość
a ja waże tyle samo co ważyłem 10 lat temu ..