Gość gość Napisano Marzec 4, 2015 witam wszystkich a wiec otóż od pewnego czasu mam problem z rodzina mojego faceta odkąd mieszkam z nim za granica jakieś pól roku to im to przeszkadza bo oni mieszkają w tej samej okolicy co my , wtrącają sie w zycie mojego chłopaka ,ze po co ze mna jest nic im nigdy nie zrobiłam ,zawsze byłam dla nich miła ,ale i tak im nie pasuje teraz musimy zmienić mieszkanie i oczywiście to moja wina ,zeby on przejzal na oczy a sami do niedawno nam radzili żebyśmy zmienili mieszkanie kompletnie tych ludzi nie ogarniam i tak samo mojego siostra mi prace załatwiła ,ale nie wyszło to teraz rozpowiada po rodzinie jakieś głupoty a tu udaje ze wszystko jest ok a oni jej w te brednie wierzą nie wiem ale chyba niektórym od siedzenia za granica sie w tyłku przewraca przemądrzała bo siedzi z 19 lat ,i przeszkadza jej ze moj facet po swojemu zycie sobie układa wszystko było ok jak ja byłam w Polsce a tak to jestem jak kula u nogi wedlugi niej dobrze ze chociaż moj facet jest za mna jest szkoda mi go bo z mojego powodu ma spory z rodzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach