Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat na luzie zapraszam

Polecane posty

Gość gość

Chciałam porozmawiać co myślicie na temat codziennych spacerów. Ale nie takich z przymusu bo do przedszkola do szkoły tylko takich jak nie musicie. Ja mam w domu 4latka który nie chodzi do przedszkola, od września idzie do zerówki. No ale narazie jesteśmy w domu, wychodzimy na dwór codziennie. Już musi być naprawdę źle byśmy nie poszli, dziś np w domu ale to dlatego że pada śnieg z deszczem i strasznie wieje, więc nie ciekawie. Ale nie licząc takich dni których jest mało ( wiatr umiarkowany, czy śnieg, mróz do minus 10 co w tym roku nawet tyle nie było wychodzimy ) chodzimy na podwórze, spacery. Synek rzadko się przeziębia , odpukać. A jak jest u was? Tylko proszę bez kłótni, każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Jesteśmy dorośli.

Gość gość
Ja jestem na macierzynskim, corka niedlugo będzie miała 11 miesięcy. Wychodzimy codziennie bo w domu to bym zgłupiała chyba cały dzień, ja lubię spacerować, mała także. Wyjątkiem są deszczowe dni i takie jak dziś właśnie. Ale coś się ten śnieg uspokoił to moze pojdziemy do piekarni chociaz

Gość gość
Przepraszam za haos bo trochę można mnie źle zrozumieć. To co napisałam w nawiasie to oczywiście chodzimy na dwór ;-)

Gość gość
No właśnie ja też w domu siedzieć nie lubię, syn też lubi spacery. Ale tak jak pisałam u nas dziś brzydko

Gość gość
Poczekajcie jak wam dzieci podrosną i będą wam z wózka uciekać, wyrywać się albo będą chciały być niesione na rekach. Ja tez uwielbiałam spacerowac tak dopóki dziecko nie skończyło 18 mies. Później spacer stał się udręką

Gość gość
No i u nas od rana strasznie padał śnieg z deszczem, na razie spokojnie to chyba niedługo wyskoczymy gdzieś niedaleko. Ogólnie to ja mam w poblizu park, las, czasami wyskoczymy do takiej kawiarni rodzinnej, jest tam duzo atrakcji dla maluchow a w tym wieku wstęp na salę zabaw za darmo, wiele nie skorzysta ale zadowolona a ja wypiję kawę i zjem ciasto. Ciekawe jak będzie gdy zacznie chodzic, jak będą wyglądały spacery :) Ogólnie to mnie strasznie męczy siedzenie w domu, wtedy jakoś tak siły nie mam i jestem mniej zorganizowana.

Gość gość
Codziennie chodzimy na spacer to nadaje rytmu dnia.

Gość gość
Gościu z 12.01 pisałam że moje dziecko ma 4lata, jak łatwo się domyśleć to już dawno w wózku nie jeździ , dokładnie ponad 2lata chodzi na własnych nogach i nigdy spacer nie był problemem , nigdy go nie niosłam.

Gość gość
Gościu z 12.01 fakt że dzieci sa różne i jeżeli spacer uniemożliwiony jest z jakiś przyczyn zawsze można wziąść dziecko na podwórko lub plac zabaw

Gość gość
A my nie wychodzimy wcale :-P