Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedoczynnosc tarczycy widac golym okiem?

Polecane posty

Gość gość
Warto zrobić badania,bo tarczyca to podstępny narząd i może wywołać ponad 40 różnych komplikacji.

Gość gość
Niekoniecznie przy niedoczynności się tyje Ja mam akurat na odwrót Mój endo stwierdził,że jestem rzadkim "okazem" Zrób Tsh i będzie wszystko wiadomo

Gość gość
po ciąży czesto hormony tarczycy ulegaja rozchwianiu. dobrze ze idziesz na te badania, to duzo rozjasni

Gość gość
ok dziekuje wam za fajna rozmowe :) co rzadko sie tu wdaza;) dzieki !!! teraz ide sie szykowac do przychodni na to badanie krwi mam nadzieje ze juz jutro bede miala wyniki ... ile sie czeka na takie wyniki z krwi ??? tylko ze ja w anglii mieszkam a nie w pl

Gość gość
jesli ktos jest zainteresowany moim losem heh ;) to jak tylko bede miala wyniki napisze co jest grane :) dodam ze juz zmienilam lekarza !!! ten debi/// niczego nie potrafi zrobic dobrze on mi tabletki anty przepisywal bez zadnych badan :( malo mi serce nie wysiadlo jak mi zapodal konska dawke antykoncepcyjna :/ ale to bylo jakies rok temu wyrzycilam to swinstwo

Gość gość
nie martw sie na zapas, moze bedzie dobrze :) a jak nie to tez sie nie martw, mój endo kiedys mi powiedział ze 50% kobiet ma problem z tarczyca tylko wiekszosc o tym nie wie. ja jak rano ide na TSH to wieczorem przysylaja mi wyniki na maila. ale to prywatnie. nie wiem jak jest panstwowo a tym bardziej jak jest w UK ale pewnie czasowo podobnie :)

Gość gość
napisz, napisz co Ci wyszlo. wkrecilam sie i jestem ciekawa, bo objawy masz niejednoznaczne ;)

Gość gość
ok wlasnie sie wyszykowalam i zaraz wychodze z domu napisze jak tylko dostane wyniki co i jak :) dziekuje slicznie za zrozumienie :) Pozdrawiam!!!

Gość gość
Mój ziomek znalazł serwis aukcyjny z licytacjami od złotówki xurl.pl/62w0 na którym wygrał laptopa HP dv6 o wartości 1799 zł za 41.80 zł:))) xurl.pl/62w0 O to dowód;) i60.tinypic.com/akaoo0.jpg

Gość gość
ale co ty z tym gardlem? Nic ci sie w gardle nie robi. Na szyi moga pojawic sie wole, ale rzadko. Te wszystkie twoje objawy faktycznie wskazuje na niedoczynnosc.

akurat objawy wskazują na nadczynność, a nie niedoczynność. Niepokojący jest ten wytrzeszcz (o ile rzeczywiście jest), dorobiłabym od razu przeciwciała anty-TPO

Gość gość
no i jak badanie? :)