Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oddajmisiebie

mamusie maj,czerwiec 2015

Polecane posty

Witam wszystkie przyszłe mamusie:) Zapraszam do podzielenia się swoimi problemami i pytaniami . Mam nadzieję że uda nam się stworzyć grupkę która będzie potrafiła sobie doradzić i podtrzymać na duchu:)

Gość gość
Jest już od dawna grupka zarowno majowa jak i czerwcowa

Gość gość
Tak tylko jak ktoś nie pisze 100 postów dziennie to jest olewany. Ja jestem czerwcówką na początku pisałam regularnie ale potem nie miałam na to czasu. Teraz jak coś napisze to nikt nie raczy mi odpisać, mimo że byłam jedną z pierwszych.

Gość gość
Potwierdzam, mnie niby przywitaly, ale zeby odpisac, juz gorzej. Coz, ciężko się wkrecic.

Gość gość
Dokładnie, nie każdy ma czas siedzieć i pisać żeby w końcu stwierdzili że zasługuje na uwagę.

Gość gość
Ja mam termin na maj jestem w 29 tyg. Bezsenność , zgaga to u mnie norma. Byle do konca

Gość gość
Jak już utworzy się grono stałych mam to ciężko jest się wkręcić. A jak wyprawka,macie już coś?

Gość gość
Ja mam praktycznie wszystko poza wózkiem . Bo mam ciążę wysokiego ryzyka i lepiej miec na wszelki wypadek. Jakbym do szpitala trafila kolyske ubierze mąż . Uprać i uprasować potrafi wiec sie nie martwię :)

Gość gość
to założcie sobie konta a nie piszecie z gościa, nie wiadomo kto jest kim :P

Gość gość
Jedna z majowek jux urodzila.

Gość majowa2
Majowka urodziła ?? Wcześnie. No ja juz jestem zdecydowana ale jeszcze się wstrzymuje z zakupem

Gość majowa2
czesc . moje samopoczucie nie zbyt ciagle chce mi sie spac . ale dajemy rade :-) jestem obecnie w 30 tyg ciazy byle do konca

Gość gość
Cześć dziewczyny :) Ja mam termin na 17 czerwca, lecz jeszcze nie wiem czy chłopak czy dziewczynka. Bylam wczoraj u lekarza, ale nie zrobil USG, mam przyjść 2 kwietnia...

Gość gość
Ja na koniec maja mam termin oj brzuch boli raz kluje w podbrzuszu a raz glupie jakby napiecie przedmiesiaczkowe. Dzis nie mam humoru. Jak po spacerze jestem to nogi spuchniete i w krzyzu boli. Ciezko sie czasem oddycha. Ale tez sa fajnie momenty jak dzidzia sie przemieszcza w brzuchu. Wszystko mam juz kupione obawiam sie ze za duzo ubranek jak od 0 do 3mies z rodzaju ubranek jednego nie mam. Bezrekawow spiochow. Body mam bez rekawow 7 i z rekawami 2. 4 spiochy z dlugimi 1 polarowe tez z dlugimi pampersow 10 opakowan chusteczek 4. Waciki platki mydelka oliwki szampon gabki z tego jedna duza do polozenia dziecka. Duzo tego jest i mysle Co bedzie jak dziecko urodzi sie wieksze i ubrania na miesiac beda. ;/ roczniki 2 kupilam zeby miala na zmiane z tego na pewno nie wyrosnie. Kocyki 4 bo i wlozy sie do wozka albo utuli mala. Glupie jest to ze dziecko kolderki miec nie moze

jejciu ja oprócz łóżeczka,kocyka i dwóch par bodów nie mam nic, nie bardzo wiem na jaki rozmiar się nastawiać i zakupy mi nie wychodzą:)

Gość gość
Ja tez mam na maja na 13 z om na 20 z usg .jestem w 35 tc i ledwo sie kulam .mialam juz zatrzymywany porod w 31 tc .mam klucia w pochwie. Czasem dosc bolesne mialam biegunke przez tydzien ale przeszlo . Skurcze mnie zlapaly tydzien temu bardzo bolesne ale przeszly po dwoch godz .i caly czas boli mnie brzuch na okres. I jest twardy .. szyjke mam skrocona rozwarcie wew.na opuszek . A wy jak sie czujecie olenka

Gość gość
I tez mam juz kupione duzo rzeczy poza kosmetykami dla bobasa

Ja ma termin na 20 maja. Jak na razie to czuje się średnio boli mnie kręgosłup i dziwnie góra brzucha jakby mnie ktoś tak strasznie szczypał . Ale ginekolog mówi , że to normalne więc nie panikuje :)