Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu w ogóle (a raczej czy się przyzna) baba, która serio utyła w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

nie jakieś tam 8 kg, czy też wręcz schudła jak to tu czytam. Albo przytyła naście, ale po porodzie odeszło jej z dziesięć...Gdzie jesteście baby, które widuje na podwórku, placu zabaw? Z boczkami, brzuchami i tłustymi nogami nie tylko zaraz po porodzie, ale i rok czy więcej po nim?

Gość gość
Ja przytyłam 25 kg. Po 2 tyg od porodu odeszło jakieś 10 kg. Chudłam 4 miesiące od kiedy wzięłam się za siebie. Mogę napisac jak to zrobiłam dla ciekawskich lub chętnych.

Gość gość
Ciążę zaczynałam z wagą 63 kg, w dniu porodu ważyłam 84 kg. Przytyłam 21 kg z czego 9 spadło mi od razu po porodzie a kolejne kg spadały same z siebie. Urodziłam latem więc dużo spacerowałam, nawet po 4 godz dziennie. Trzy miesiące po porodzie ważyłam znów 63 kg, czyli nie było tak źle :)

Gość gość
Generalnie w zyciu codziennym nie widzę kobiet ktorym figura zmieniłaby się (aż tak bardzo) po ciązy, naczęściej zostaje trochę na brzuchu czego i tak nie widac pod ubraniami i niestety wiszące piersi :(:(:(

Gość gość
ja utylam juz z 25 kg, nie opycham sie nie leze ciagle a i tak tyje..moja polozna powiedziala ze poprostu niektore tak maja. poprotu po ciazy bede mysiALA ZRZUCIC i bedzie oki

Gość gość
Ja użyłam 30 teraz trzy tyg po mam 10 mniej .

Gość gość
Ja 40 kg w dniu porodu ważyłam 80 kg masakra.