Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madry facet

90% kobiet odchowuje dzieci

Polecane posty

Gość madry facet

zamiast wychowywac wychowac tzn. zajmowac sie dzieckiem , pomagac mu w nauce, w szkole, w odrabianiu lekcji , pilnowaniu aby dziecko nie zostawalow tyle niestety 90% matek nie robi tego , zamiast tego tylko odchowuja swoje dzieci jak swiniaki , dbajac jedynie o to by nie padly z glodu czy z zimna dla tych matek nie ma zadnej roznicy miedzy odchowaniem takiego dzieciaka a prosiaka, jesli twoje dziecko ma slabe oceny w szkole czy nie nadaz z koordynacja ruchowa za innymi to znaczy ze jestes w 90% , nie umiesz wychowac , umiesz tylko dbac zeby zarlo zeby nie padlo z glodu dobra koncze bo sasiadka znowu sie drze na odchowane dzieci synek w szkole same banie z matmy wiec matka stwierdzila ze to umysl humanistyczny ale kloci sie to stwierdzenie z ocenami z histori , tez banie ide jej powiedziec zeby zamknela jadaczke bo wytrzymac nie mozna

Gość gość
Ty się może facet zajmij swoimi bachorami, co?

Gość drugi facet
chlop ma racje a ta od bachorow reprezentuje 90% idz im lepiej daj zryc bo ci pozdychaja

Gość gość
natomiast 90% ojców nawet nie odchowuje - ma centralnie w du/pie swoje dzieci

Gość gość
"idz im lepiej daj zryc bo ci pozdychaja" - poszłabym ale ja bachorów nie mam pajacu :D

Gość madry facet
o a ten drugi syn sasiadki wlasnie maltretuje kota, jak ich matka zostawia w do,u to ten stoi czesto przy oknie i patrzy za matka z otwarta geba ciagle chodzi z ta otwarta geba az mi go szkoda sasiadka na bezrobociu a ma licencjat z doradztwa zawodowego a synki same banie w szkole ciagle tylko drze ryja, nie rob tego, zostaw to , chodz tu i tak na okraglo musze sie betonem w granicy odgrodzic przeciez nie powiem swojemu pracownikowi ktory jest jej mezem zeby powiedzial swojej zonie zeby zamknela ryja w koncu to kuzyn mojej zony siodma woda po kisielu ale jednak

Gość gość
powiedz mu żeby żonę konkretniej w nocy eksploatował to w dzień nie będzie miała siły by drzeć ryja,bo zagłusza innym ciszę .

Gość gość
Za to ty mądry facecie jesteś w 90% facetów, którzy nawet nie odchowuja tylko mają w d***e dziecko.

Gość gość
Piszesz o czyms o czym nie masz pojęcia. Nie masz dzieci, ugólniasz , wida ze jestes sfrustrowaną gówniarą wkurzoną na drące się dzieci. Co ty mozesz wiedziec co kto i jak robi, skoro sama dzieci nie masz?:) Smieszne W ogole jak dla mnie temat do zbanowania albo zignorowania- takie czcze i bezsensowne gadanie nie podparte zadnymi normalnymi, zrozumialymi argumentami...

Gość madry facet
ja o swoje dzieci dbam starsza corke z zona nauczycielka co wakacje wysylam do uk zalatwiam tam lekcje angielskiego dziecku i codziennie chodzi na takie lekcje, zona siedzi tam 6 tygodni , potem ja przyjezdzam na 2 tygodnie i siedze z nimi na urlopie chcialem zeby corka mowila z oryginalnym angielskim akcentem , zalatwilem w szkole zeby nei musiala chodzic na lekcje tylko zeby zaliczala na koniec semestru nie chcialem zeby nabyla tu na miejscu zlego akcentu przyznasz ze madre i sama bys tego nie wymyslila

Gość madry facet
do inaccessible89 tak , powszechny jest podzial ze facet pracuje a kobieta ma sie zajmowac dziecmi facet spelni swoje zadanie, zapewni byt rodzinie ale 90% matek zamiast w tym czasie zajmowac sie tymi dziecmi to nie robi tego w efekcie po latach okazuje sie ze facet jest styrany , zacharowal sie, w wieku 40 lat wyglada na 50 a dzieci maja same paly w szkole on sie spisal a ona wszystko spieprzyla bo to len i gamon i jedyne do czego sie nadaje to do obierania kurczakow z pierza

Gość gość
wartosciami i zachowaniami niewiele zdzialasz trzeba dzieci nauczyc myslec out of the box

Gość gość
madry facet dziś do inaccessible89 tak , powszechny jest podzial ze facet pracuje a kobieta ma sie zajmowac dziecmi facet spelni swoje zadanie, zapewni byt rodzinie ale 90% matek zamiast w tym czasie zajmowac sie tymi dziecmi to nie robi tego w efekcie po latach okazuje sie ze facet jest styrany , zacharowal sie, w wieku 40 lat wyglada na 50 a dzieci maja same paly w szkole on sie spisal a ona wszystko spieprzyla bo to len i gamon i jedyne do czego sie nadaje to do obierania kurczakow z pierza xx Masz rację u nas jest podział, facet pracuje wraca do domu na gotowe rozkłada się na kanapie i ma wszystko w swoim poważaniu. A kobieta wraca do domu oczywiście wcześniej odbiera dzieci, a w domu czeka ją pranie, sprzątanie, gotowanie, odrabianie lekcji :) Ja widze mały odsetek kobiet niepracujących, większość pracuje i jednak to matki siedzą z dziećmi nad lekcjami mimo zmęczenia i obowiązków.