Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO MI JEST JAK POZBYĆ SIE TEGO STANU

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, przez 2 lata bylam w zwiazku. Jestem strasznie zakochana w tym facecie. Ostatnio pokłócilismy sie i chyba juz nie bedziemy razem. Ja niedawno rozpoczelam swoja pierwsza prace. Nie wiem czy mam depresje czy cos. Nie moge sie skupic na pracy, ciagle mysle o moim facecie, ciagle rozmyslam, ciezko mi wytrzymac te 8 godzin. Boli mnie czesto glowa. Po powrocie do domu staram sie tez czyms zajac np sprzataniem ale nieraz rzuce wszystko i chodze po domu z nerwów. Co mi jest? Ten stan jest nie do wytrzymania :(

Gość gość
Witaj ! Nie przejmuj się kochana . Jeżeli owy mężczyzna jest tym jedynym jedna poważniejsza sprzeczka tego nie zmieni . Może wręcz potrzebowaliście na chwile oddalić się od siebie aby sprawdzić własne uczucia .

Gość gość
zaburzenia nerwowe i stany depresyjne..idz do lekarza przepisze ci antydepresant ssri i po 2-3tyg bedziesz sie czuc extra..na poczatku brania leku stan moze sie pogorszyc ale to mija..sama bralam..nie ma co czekac az sie pogorszy bo potem to dopiero nie idzie wytrzymac..poki co pij melise i sobie jakies uspokokajające ziolowe tabletki stosuj

Gość gość
Gość 20 ;19 Dobra rada , zgadzam się z nią.