Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyznałam się męzowi że

Polecane posty

Gość gość

podczas imprezy, po kilku mocniejszych, ze moją fantazja jest o******** np. 2-3 kolesiom na raz i zeby mi sie spuszczali na twarz. potem moze cos wiecej o ile beda w stanie:) teraz mam mysli, co on sobie moze o mnie pomyslec? swoja droga czy ktos mial jakies doswiadczenia w tym temacie, albo gdzie moglabym sprobowac na zywo tego?

Gość gość
oc***ałaś?!! skur/wiłaś się by ci na nim zupełnie nie zależało. po co taka szmata wychodzi za mąż, jak chwila zapomnienia i ładuje się w takie klimaty. jak tobie choć trochę zależy na mężu, to mu niemów. czego oczy nie widzą. jak mu o tym powiesz, różnie to bywa. ja w takim przypadku, miałbym trzy sekundy, by spakować swoje rzeczy i się wynieść, bo dłużej z taką kur/wą pod jednym dachem bym nie wytrzymał.

Gość gość
W małżeństwie wszystko można sobie powiedzieć, ale niekoniecznie zrobić

Gość gość
Ale to była twoja fantazja ?

Gość Inezka Inezka
Ja mojemu mężowi powiedziałam o podobnej fantazji w trakcie seksu i zerżnął mnie jak nigdy czyli wnioskuje że podobają się facetom jak nam puszczają hamulce.

Gość gość
żeby ci zwieracze jeszcze nie puściły do kompletu

Gość Inezka Inezka
I pamiętaj to tylko fantazja i nie zawsze jest dobrze je realizować bo jakieś muszą pozostać żeby było przyjemnie.

Gość gość
dokładnie, tylko powiedzialam mu o fantazji, wiec nie wiem skad te komentarze powyzej. Mam tez inne - to jedna z nich, ktra chce po prostu zrealizowac...

Gość gość
Kobietą brakuje sexu dlatego mają fantazje za mało ruch/nia

Gość Inezka Inezka
Nie przejmuj się głupią gadką małolatów.Oni nie wiedzą jeszcze jak może być przyjemnie.Wszystko przed nimi. Gość który napisał o pakowaniu siebie w moim przypadku by nie musiał.Sama bym to zrobiła. A fantazje to ludzka rzecz.Jedne realizujemy a drugie pozostają tylko fantazjami.

Gość Inezka Inezka
gosc 21.52 Ujęłam bym to troszkę inaczej.Są kobiety które lubią to tak ja Wy faceci i tyle.

Gość gość
To zaproponuj mezowi seks z dwoma innymi kobietami. Zrobisz to?

Gość Inezka Inezka
A co z waszą fantazją odnośnie drugiej laski?Mnie to podnieca,może nie jestem pewna czy bym się zgodziła ale większość o tym fantazjuję i nie mam tu na myśli tylko facetów.

Gość gość
Inezka Inezka Dobrze jeszcze takie kobiety są

Gość gość
Dlatego właśnie te osoby, które to rozumieją proszę by podały maila, napiszę i tam na priv. porozmawiamy, bo tutaj wiadomo jak jest...

Gość gość
??

Gość gość
Moja żona też ma takie myśli a od kiedy wiem o tym robi to co lubi. Zboczek jestem i mnie też to bierze.

Gość gość
przezylam to nie polecam. SERIO!

Gość gość
Ja kiedyś na trzeźwo mężowi powiedziałam, że kilka klapsów na tyłek sprawiło by mi przyjemność... tak sobie rozmawialiśmy co lubimy :-) a on na to, że nigdy nie uderzy kobiety! Więcej do tego nie wracaliśmy, ale słowa dotrzymał, a jesteśmy 23 lata po ślubie i ani razu mnie nawet nie klepnął.

Gość gość
to troche ci wspolczuje, z klapsami jest o wiele lepiej i sa lepsze doznania, sama nieraz lubie sie czuc jak typowa dama to towarzystwa a potem byc... no wiecie co:)

Gość gość
a jak ja swojemu o tym powiedzialam to teraz ciagle prosi mnie zebym zrealizowala ta fantazje, ale z nim w roli glownej jakos sobie teraz nie wyobrazam... chcialabym z kims totalnie nieznajomym.

Gość gość
Marzę o takiej!