Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy się nie zwiąże z żadną wariatką

Polecane posty

Gość gość

Nie szanujecie matek swoich mężów to spadajcie na drzewo.

Gość gość
wy nie szanujecie zadnych kobiet, nie wazne czy to matka , corka, mlodza , starsza, pani z wyksztalceniem czy bez nie macie szacunku do kobiet w ogole chamy !!!

Gość gość
Taa wystarczy poczytać tu jak nienawidzicie swoich teściowych. Nigdy nie zwiążę się z pieprzniętą kobietą która mojej własnej matce będzie robiła pod górę.

Gość gość
to sie nie wiaz, a z obecna sie rozwiaz :D aahahhaa

Gość gość
Wolę być sam niż z idiotką która nie ma szacunku do moich rodziców.

Gość gość
dobrze ci tak wziales sobie wariatke a tyle normalnych dziewczyn jest wolnych.. no to teraz masz..

Gość gość
A zdanie o facetach które są z takimi durnymi babami mam bardzo złe. To zwyczajni pantoflarze którzy są na każde skamlenie swojej ''pani''.

Gość gość
Nie mam ale jak będe miał to normalną dziewczynę a nie wariatkę z kafe która zakłada durne tematy o tym jak dowalić teściowej mimo że nawet nie ma powodu.

Gość gość
moja tesciowa chodzi do knajpy,pije i klnie ..nie myje sie..,,i co mam ją szanować?autorze jesteś durny..tesciwa tesciowej nie równa..s

Gość gość
osob dobrze wychowana ma szacunek do starszych , nie wazne czy to rodzice, dziadkowie partnera czy nie , szacunek ma sie do wszystkich

Gość gość
Dlaczego się dzieje tak źle w rodzinach? Bo ''nowoczesne'' małżeństwa zamiast oddawać swoje dzieci pod opieke dziadków wynajmują nianię. A kiedy rodzice są już starzy i schorowani zamiast odwdzięczyć się tym że kiedyś to oni dbali o swoje pociechy oddają ich do domu starców bez najmniejszych skrupułów. 99% bab tu siedzących ma takie poglądy, żal.

Gość gość
moja tesciowa chodzi do knajpy,pije i klnie ..nie myje sie..,,i co mam ją szanować?autorze jesteś durny..tesciwa tesciowej nie równa..a moja jest wariatką bo z nożem skakała przed dzieckiem że sie zabije po tym jak ją facet rzucił..bo miała nowego ledwo co tesciu zmarł.Masakra.s

Gość gość
Niektóre ''pary'' są na tyle bezczelne że potrafią oszukać własnych teściów i okraść. Albo całkowicie ucinaja kontakt. Baby z kafe swoje teściowe traktują chłodno i z dystansem mimo że nie mają powodów. Chore kobiety i tyle.

Gość gość
lepiej byc samemu juz chyba niz z psycholami... ludzie sa dziwni

Gość gość
kobieta obiecie nie rowna i skad wiesz kto siedzi na kafe... ??

Gość gość
Tak naprawdę nie szanując rodziców własnego męża nie szanujecie również jego. Po co za nich wychodzicie w takim razie skoro później ubliżacie ich rodzicom i życzycie im źle. Normalny facet jakby się dowiedział o tym co tu wyprawiacie to by was zostawił.

Gość gość
nie dla psa kielbasa - racja :)

Gość gość
to chyba jasne ! _- ze jak jestem ze swoim fcetem ktorego kocham , szanuje , to szanuje rowniez jego rodzicow, rodzine .. to powinno dzialac w dwie strony... inaczej sobie zwiazku nie wyobrazam

Gość gość
Biorąc ślub zgadzacie się również na to że teściowe stają się osobami dla was bliskimi ze zrozumiałych względów. Jak można bliskich nie szanować?

przykro mi bardzo prawda jest taka że teście zawsze wpierdalają się w życie swoich dzieci a każdy ma prawo do własnego życia i partnera i tak jest zawsze a jak facet kocha kobietę to będzie mimo wszystko

Gość gość
Jak się wtrącają? Wchodzą wam do sypialni o północy? Zawistne baby najchętniej by swoje teściowe wykończyły i kazały im klękać na kolanach i przepraszać za to że żyją.

Gość gość
Rodzice nigdy nie idą w odstawkę. Chyba że u psychola. Było niedawno głośno o debilu który własnych rodziców zabił z konkubiną właśnie za to że mieli jakieś ale co do tego związku.

Gość gość
mężczyzna który nie szanuje matki, żony też nie będzie szanował!

ma być sam i bo rodzicom nie podoba się partner lub partnerka sorry ale niestety tak to jest że jak rodzinka ma duże wymagania wobec synowej czy zięcia musi być bogata lub bogaty itp. nie będę się dalej rozpisywać bo tak to jest każdy ma problemy

Gość gość
Nie wiem autorze z kim Ty sie zadajesz , ziejesz teraz za to do wszystkich niewiast nienawiscia za jedna kobiete ktora okazala sie bezduszna wobec Twoich rodzicow? troche nei ladnie ... Prawda jest tez taka ze nie wszyscy tesciowie wtykaja nos tam gdzie nie trzeba pozdrawiam :)

Gość gość
22,26. właśnie przypomniałeś mi jeszcze rzeczy ukradłai moja tesciowa..a były to prezenty na urodziny i inne od mamy..bardzo ważne dla mnie i osobiste.Ukradła mi bielizne i koszule nocną ktore mama kupiła kupiła mi na porodówkęnie nie było wyedu syać zeby sobie kupić nawet majtki ,bo nie ptacowałam a ta bezczelnie mi to ukradła.Masakra.Ja nie kradne i mienawifze złodziejstwa.s