Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy się nie zwiąże z żadną wariatką

Polecane posty

Gość gość
gość dziś mężczyzna który nie szanuje matki, żony też nie będzie szanował! taki ktos to w ogole nie mezczyzna, poza tym skoro nie szanuje matki to nie szanuje nikogo...

Gość gość
Tu jest miliard postów mających w sobie jad do tych biednych teściowych. Jak to czytam to aż sie przerażam. I to nie jest tak że teściowe was biją, znęcają się nad wami itp. tylko o byle głupotę dosłownie albo o nic a czasami dlatego że one są za dobre potraficie je tak zmieszać z błotem że aż... szok. Jednak są plusy istnienie takich tematów ... pokazują jakie wy jesteście naprawdę ...

Gość gość
..dlatego z nia nie utrzymuje kontaktow bo jest patologiczna nie chce zeby moje dzieci brały z niej przykład.s

Gość gość
A już szczytem bezczelności jest to że zabraniacie mężom kontaktować się z jego matką/ojcem. Albo każecie im wybierać - wy czy rodzice? Czy wy już nie macie żadnych uczuć? W normalnych relacjach każdy się szanuje, toleruje i dąży do zgody a nie odwraca się , albo tworzy olbrzymie waśnie. I to nie jest tak że tylko te wasze teściowe są winne. Wina leży również , a może nawet przede wszystkim po waszej stronie.

Gość gość
A kto by cie chcial:D

Gość gość
Normalna kobieta ze zdrowymi relacjami społecznymi na pewno. Patologiczna wariatka pewnie nazwie mnie maminsynkiem.

Gość gość
22,46 nie znasz ludzi ,to nie uogólniaj ",Z mojej cała wieś sie śmieje,jak zygzakiem pijana idzie..wstydze sie jej.s

Gość gość
A tak swoją dtoga autorze ,to zajmij sié swoją zoną ,a nie cudzymi.!!!s

Gość gość
Ja się nie zajmuje cudzymi żonami. Nie obchodzi mnie co robicie, to wasze sumienie(o ile je macie). Temat miał jedynie na celu podkreślić patologiczne sytuacje które się dzieją na tym forum, może też inni faceci którzy tu weszli zastanowią się czy ich żony nie kombinują za ich plecami jak tu dowalić teściowej/teściowi.

Gość gość
Tomasz ,! sumienia to Ty nie masz posadzać kogoś o rozłożone nogi i intetrsować sie cudzymi babami."współczuje Iwonie"s