Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorszy znak zodiaku według was

Polecane posty

Gość gość
skorpion, ryby ja jestem panna z ascendentem w lwie- czyli mieszanka. znaki są zawsze inne u kobiet i u facetów facet koziorożec to zawsze p******abki koziorożce są fajne

Gość gość
ryby psychopatki uzaleznione od psychotropow

Gość gość
Ryby sa puszczalskiw, mowia ze kochliwe ale na jedno wychodzi

Gość gość
a facet rak to zapłakana p***a, uważajcie na facetów raków to chuje. Strzelce faceci zdrajcy i niewierni kobiety bliźniaczki to łatwe puszczalskie, każda narcystyczna p******a rządzić chce i ma wielkie ego, bliźniaki to fałszywi ludzie

Gość gość
Zdecydowanie znerwicowane,wredne ryby :O

Gość gość
Koziorozec-marudny i nudny/////Strzelec. -zdradza zawsze //////Byk-skąpy,mściwy,Rak-fałszywy,kłamczuch,len,zdrajca podły,beszczelny cham.Panna-trzeba go rozkochać to będzie wierny,pracowity,szczery,obgaduje.///////Kobiety -Panna-podła sucz.Byk-suka,nie cofnie się przed niczym dla osiągnięcia celu .Bliznieta-fałsz,klamstwo,obłuda.Skorpion-kąsa do żywego,awanturnica.Waga-trudna.

Gość gość
facet bliznieta egoista fajne sa byki a ja kozica jestem i nic do siebie nie mam:)

Gość gość
Rak-najgorszy typ spod ciemnej gwiazdy.Pozornie romantyczny i cichy,potem złośliwy,chamowaty,wredny,zaborczy,zazdrosny,mściwy,klamie zawsze,oszukuje,zdradza ,chytry.Dobry aktor,umie dobrze udawać żeby osiągnąć cel.Zwiewajcie od nich bo jak rak uszczypnie to szybko rana sie nie zagoi.

Gość gość
najgorsi faceci - panna - dziwoląg , niewidomo czego oczekiwać, porypany, może zniknąć i sie do ciebie nie odezwać i wrócić po 2 latach lew- zakochany w sobie cymbał bliźnięta - facet zdradza choć nie wygląda na takiego, jest dobry w łóżku koziorożec- nudny i skąpy wodnik - trudny charakter, kobieta musi sie dla niego poświęcić kobiety lew- wredna , niszczy innych i ma satysfakcję strzelec - nawiedzona , dziwnie odczytuje świat a ja jestem ryby :)

Gość gość
facec***anny to babiarze

Gość gość
Koziorozec-pieprzony narcyz zadufany w sobie,zeby osiagnac cel nawet po trupach pojdzie i tego nie zaluje,zawistny

Gość gość
panna facet dziwak

Gość gość
Moim zdaniem lew spoko. Ale z moich obserwacji wynika ze spod tego znaku sa dwa skrajne rodzaje ludzi albo totalnie zamknieci w sobie albo wrecz przeciwnie i tacy charyzmatyczni. A jaki jest wg was najfajniejszy znak? Ja mam bliznieta.

Gość gość
Rak-słodki zabojca,zdradzi a tobie z uśmiechem będzie komplementy prawił.Falszywy ze brak słów,nerwowy,tyran.

Gość gość
I moj facet to koziorozec

Gość gość
Panna facet dlaczego dziwak?

Gość gość
PANNA I SKORPION SĄ NAJLEPSZE. DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ.

Gość gość
no to juz wymieniłyscie wszystkie znaki

Gość gość
Ja jestem lwica, mój narzeczony bliźniak i były jazdy, oj były. Ja zawsze jestem.szczera do bólu, gadatliwa i poważna. On głupek, ma mega ego, bujną wyobraźnie i jak coś sobie ubzdura to koniec. Taki cichy sk******iel .Niby spokojny, miły, ale fałszywy kłamca. Nie myśli o niczym dopóki mu się paluszkiem nie pokaże.

Gość patataj

Facet strzelec, nie wie czego chce, żyje na kredyty, ciągle niewypłacalny, wiecznie otwiera nowe interesy, nowe projekty, nowe inicjatywy... które szybko go nudzą, wykorzystuje innych do ciężkiej pracy, z jedną kobietą do końca swoich dni nie usiedzi, chyba że jest stary albo chory i już nie dogoni niewiast ;)

Gość Gość

A, bliźnięta potwierdzam, maestria kłamstwa, zdrady i fiksacji, za to strzelec to uśmiechnięty babiarz, wodzirej, nigdy nie dojrzewa, uwielbia być w centrum uwagi i jest totalnym snobem o co go nikt nie podejrzewa.

Gość gość
2 godziny temu, Nessie26 napisał:

Bliźnięta. Podłe, obłudne, dwulicowe, fałszywe, kłamliwe. Na podstawie obserwacji otoczenia. 

Bo to twój znak zapewne.Ty taka jesteś

Gość NOC

Przez bliźniaka płakałam kilka lat. Wbił mi nóż w serce.

Później pojawił się strzelec i ten "nóż przekręcił" (wielkie rozczarowanie).

Choć lubię te znaki zodiaku to zraniły mnie najbardziej

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A, bliźnięta potwierdzam, maestria kłamstwa, zdrady i fiksacji, za to strzelec to uśmiechnięty babiarz, wodzirej, nigdy nie dojrzewa, uwielbia być w centrum uwagi i jest totalnym snobem o co go nikt nie podejrzewa.

Napisałam to z miną ekspertki choć w rzeczywistości jestem tylko tępym bydlęciem wierzącym we wróżki, horoskopy, rytuały miłosne i, kur/wa, jednorożce

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Może i to jest prawda .Kobieciarz. 

Gość Iza

Każdy znak ma coś za uszami, tak jak każdy człowiek. Wszystko zależy od naszych osobistych doświadczeń, ale w horoskopach ziarnko prawdy jest.