Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zakochany na zab贸j

kocham J膮 Ona nic

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
23,47.mam tak samo;-(jestem kobieta..g艂upio wysz艂o a ja tak strasznie mocno go kocham.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zakochany na zab贸j
go艣c 23;49 a zdajesz sobie sprawe 偶e sie powtarzasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak. Ludzie si臋 nie zmieniaj膮! A ju偶 z pewno艣ci膮 nie zmieniaj膮 si臋 diametralnie. Mog膮 si臋 rozwija膰, doskonali膰 ! Jednak nie zmieniaj膮 si臋! Je艣li kto艣 mia艂 pewne wady to z tymi wadami umrze! Rozumiecie? We藕cie sobie to do serduszek!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spadaj stary capie popaprany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przyk艂ad: Na sympatia.pl zobaczy艂am swojego by艂ego Wyobrazi艂am sobie jak opowiada mi o tym jak si臋 zmieni艂.... Potem szybciutko za艂o偶y艂am fikcyjne konto i zada艂am kilka pyta艅 I zirytowa艂am go!:D Wniosek? -Ludzie mog膮 zmieni膰 garderob臋, samoch贸d, dom, konto w banku, zaw贸d, mark臋 perfum-lista jest d艂uga! -Jednak charakteru nie zmieni膮 nigdy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"ludzie sie nie zmieniaj膮" skoro sie "doskonal膮" albo nabywaja jakich艣 cech b膮d藕 pozbywa膮 si臋 innych to jest to jaka艣 zmiana wi臋c si臋 zmmieniaja:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale to raczej ma艂o przekonywuj膮ce do艣wiadczenie z tym twoim by艂ym:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
-Ale ja pisz臋 o charakterze cz艂owieka nie o jego umiej臋tno艣ciach zawodowych czy pasjach 偶yciowych! Je艣li dwoje ludzi si臋 zakochuje w sobie to przede wszystkim ich charaktery wsp贸艂graj膮 ze sob膮 idealnie! Je艣li nie s膮 razem to znaczy to 偶e charaktery nie wsp贸艂gra艂y! -A to 偶e jedno z nich jest tego nie艣wiadome 艣wiadczy o braku do艣wiadczenia w tej konkretnej kwestii!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
00:02 Przeciwnie! By艂ego pozna艂am na tyle dobrze 偶e potrafi艂abym go sprowokowa膰 pomimo up艂ywu lat! Uda艂o mi si臋 a to znaczy 偶e on si臋 nie zmieni艂!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobra. masz racje. ludzie sie nie zmieniaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko nie wiem po kiego c***ja na mnie krzyczysz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale tw贸j by艂y to tw贸j by艂y i je偶eli sie nie zmieni艂 (mo偶e nie mia艂 powodu i ochoty) to nie znaczy, 偶e nie mozna si臋 zmieni膰 a tym bardziej, 偶e ludzie nie s膮 zdolni do zmian. to 艣wiadczy tylko o tym, 偶e on sie z jakich艣 powod贸w nie zmieni艂 (chocia偶 to te偶 nieprawda bo zmieniamy si臋 z ka偶d膮 sekunda gdyby nie to to by艣my 偶ylli wiecznie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
00:14 zdajesz sobie spraw臋 z tego 偶e mylisz poj臋cia? Id膮c twoim tokiem my艣lenia wszystko si臋 zmienia z ka偶d膮 sekund膮! Klimat par臋 tysi臋cy lat temu przed s艂ynnym potopem czy te偶 powodzi膮 jak kto woli by艂 diametralnie inny. Ci艣nienie du偶o wy偶sze ni偶 to kt贸re nasta艂o po najwi臋kszej powodzi wszechczas贸w;) 呕ycie trwa艂o oko艂o 1000lat a nie 100 jak obecnie a cywilizacja zapewne by艂a wobec tego lepiej rozwini臋ta ni偶 obecna i ludzie cwa艅si ni偶 teraz... -W ko艅cu 偶y膰 1000lat i nie przegi膮膰 pa艂ki w tak d艂ugim czasie to musia艂by by膰 cud bior膮c pod uwag臋 ludzk膮 natur臋! Ludzie zmieniaj膮 si臋! -Ale wy艂膮cznie na gorsze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
-A i jeszcze na staro艣膰 chc膮 mie膰 towarzystwo i nie chc膮 by膰 sami. -Prze偶y膰 80lat zestarze膰 si臋 i czu膰 si臋 nikomu nie potrzebnym -to kiepskie uczucie. P贸ki jednak zdrowie ci nie siada a odbicie w lustrze nie przera偶a to powy偶sze wydaje si臋 odleg艂膮 fikcj膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o co ci teraz chodzi to nie mam poj臋cia a jeszcze bardziej zastanawia mnie w jaki spos贸b wyimplikowa艂a艣 to z rozmowy ze swoim by艂ym:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozmawiamy tutaj o kochaniu! On kocha j膮 cho膰 nie wie gdzie ona mieszka. Mnie te偶 kiedy艣 kto艣 kocha艂 i r贸wnie偶 nie wiedzia艂 gdzie mieszkam:D A troch臋 mi zesz艂o z temat贸w mi艂o艣ci na temat 偶ycia i tego jak ono si臋 zmienia! Samo 偶ycie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
masz co艣 z tarczyc膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego mam mie膰 co艣 z tarczyc膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo krzyczysz ca艂y czas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To je偶eli mam co艣 z tarczyca to lekarze mnie ok艂amuj膮 bo bada艂am ju偶 tarczyc臋 jaki艣 czas temu i by艂o wszystko ok. Chyba lubi臋 sobie pokrzycze膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ja nie lubie jak kto艣 na mnie krzyczy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie zmusisz do mi艂o艣ci ,ona kogo艣 ma ,ja te偶 si臋 ukry艂am m贸wi艂am 偶e nie chc臋 nie s艂ucha艂 nie widzia艂 kogo mam bo nie chce walki kogut贸w ,ma sp艂ywa膰 i koniec ,zapomnie膰 bo nie kocham!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wirtualnie sobie krzycz臋 Na co dzie艅 nie krzycz臋. M膮偶 m贸wi 偶e ja nie krzycz臋, jego by艂a wiecznie si臋 na niego dar艂a:D

Udost臋pnij ten post