Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

denerwująca "przyjaciółka"

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Mój problem polega na tym, że nie wiem co mam zrobić i jak się zachować w stosunku do mojej "przyjaciółki" , dlaczego umieszczam to w cudzysłowiu ? Ona wszystkiego zazdrości (bluzy, wyjazdu, znajomych, nawet picia drogiego alkoholu :/ ) Jak mam jakiś problem to w ogóle zarzuca tylko śmiechem i "nie przejmuj się" albo coś w ten deseń. Zerwała z chłopakiem, mieliśmy razem jechać na weekend do innego miasta i nagle oznajmiła mi, że wrócili do siebie i on zabronił jej jechać ;/ napisał do mnie wprost, że w ogóle jej nie ufa, że nie ma żadnego zaufania ani nic w tym stylu do niej a ona mimo wszystko do niego leci jak pies na kość, nie jest z bogatej rodziny i tylko żeruje na każdym... Zawsze to ja wszystko stawiam, oraz jej chłopak (wozi ją samochodem, płaci za wszystko, itp) Wszystko by chciała za darmo, nie da się z nią nawet pożartować bo nie ma żadnego dystansu do siebie od razu się obraża jak coś się jej w żarcie powie nawet, boi się gdziekolwiek wyjechać, rozerwać, wszystko "kłuje" ją w oczy a zazdrość to aż przelewa się ponad brzegi. Co zrobić ?

Gość gość
co zrobić ? Kopnąć w zad

Gość gość
nie zmienisz jej ten typ tak ma. jedyne co możesz zrobić to poluznic kontakty i znaleść sobie kogoś podobnego do ciebie