Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciężka praca

Polecane posty

Gość gość

mam w pracy maszyny pakujące, które głośno chodzą, trudno przy nich coś mówić, zajmuje się pakowaniem soków i mam wrażenie, że od miesiąca maszyna strasznie głośno pracuje, gorzej niż wcześniej. nie jest na gwarancji, co z tym zrobić? czy to może być szkodliwe dla słuchu? ogólnie da się wytrzymać, ale boję się o swoje zdrowie

Gość gość
ile zarabiasz?

Gość gość
kup sobie słuchawki wyciszające

Gość gość
zapytać nadwornego mechanika co o tym sądzi

Gość gość
Prowadzę firmę zajmującą się pakowaniem soków przy użyciu różnych maszyn i maszyny muszę być sprawdzane, szukasz firmy, która zajmuje się pomiarem hałasu w miejscu pracy i sprawdzają ci maszyny. Powiedz szefowi jak wygląda sytuacja, bo może nie zdaje sobie sprawy z pewnych rzeczy (niektórzy coś prowadzą i się nie orientują w prawie itd.) Osobiście korzystam z firmy: www.ekolab.pl która tego typu pomiary wykonuje. Na ich stronie możesz znaleźć więcej informacji.

Gość gość
Tutaj znajdziesz maszyny pakujące, z którymi nie będziesz mieć żadnych problemów: http://www.polpak.pl/. Korzystam z ich maszyn od wielu lat i działają rewelacyjnie. Ja mam akurat kartoniarkę i poziomy automat pakujący, ale u nich jest naprawdę szeroki wybór. Po prostu kup nowe maszyny, bo z tamtymi widocznie coś już się dzieje, zaczynają się psuć. Tak jak ja, zainwestuj tym razem w naprawdę porządny sprzęt. Oni zdecydowanie taki gwarantują.