Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam dziewczyny pomozcie mi gdzie kupic stanik na duzy biust

Polecane posty

Gość gość

przymierzam setki stanikow w galeriach i nie pasuja.. rozmiar piersi w biuscie 98c, a pod 75 cm nie moge nigdzie kupic stanika..a triumphy sa za drogie:(

Gość gość
Niestety porządne staniki kosztują a te na większy biust tym bardziej. Poszukaj w Curvy Kate, Corin i zajrzyj na portal biuściaste.

Gość gość
ALE AUTORKA NIE MA DUZEGO BIUSTU..MA PRZECIĘTNY.

Gość gość
Chciałam polecić Triumph bo moim zdaniem są najlepsze. Faktycznie drogie ale starczają na lata i warto zainwestować.

Powinnaś nosić rozmiar 70F, poszukaj lepiej to na pewno znajdziesz w sklepach taki rozmiar.

Gość gość
A miseczka C to nie duży rozmiar.

Gość gość
gość dziś Jeśli ma 75 cm w obwodzie, to powinna kupić stanik oznaczony jako 70, a 98 w biuście daje pokaźną miseczkę, więc to duży biust. Wystarczy wpisać dane w kalkulator brafittingu i wychodzą nawet rozmiary takie jak 65gg, 75i. http://pl.brasizecalculator.eu/

Gość gość
AUTORKO TY MASZ NORMALNE PIERSI..MISKA C CHYBA.

Gość gość
Wszędzie tylko ten triumph a w c...e sobie go wsadzcie vont z tą reklamą specialnie topiki zakładają

Gość 75J
ja w poniedziałek kupiłam stanik firmy Samanta rozm.75J więc pewnie ty tez bys dostała na swój rozmiar..kosztowal 135 zł

Gość gość
gość dziś Ja sama mam 73 cm pod biustem i 91 cm w biuście, poszłam do łazienki wyjęłam centymetr i dodałam sobie 7 cm w biuście. Powiem Ci jedno, gdybym miała taki obwód w biuście i ktoś mi powiedziała, że mam normalne(przeciętne) piersi to bym padła ze śmiechu, toż to biust że hej ;)

Gość gość
nie jest to duzy biust bo moze autorka mierzy piersi bez stanika ...

Gość gość
ja mam 75 G-H. Jaki bym nie zalozyla z kazdego mi sie biust wylewa. C to ja chcialabym miec. Ja juz w 1 gimnazjum mialam D. Teraz niestety mam wrazenie ze biust mi urosl. Staniki zle leza. Nie przytylam uprzedzajac pytanie. Ja szyje u gorseciarki choc to tanie nie jest. nawet w triumphie rozmiar co prawda znalazlam ale cena i to jak lezal mi nie odpowiadaly. Ogolnie tu gdzie miszkam to maja albo duza mieseczke i powyzej 100 pod biustem albo malo pod biustem i mala miseczke. Nic takiego posredniego