Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale miałam beznadziejną randkę

Polecane posty

Gość gość

Umówiłam się z facetem z portalu randkowego. Pojdjeżdżam w umówione miejsce, spodziewam się faceta 177 cm wzrostu ( sama mam 168) a tu kurd**el mojego wzrostu. Ok mysle sobie, kolejny cwaniak który udaje na poratlu wysokiego. No i poszliśmy do kawiarni i zaczęło się....... Ze on nigdy nie miał długiego zwiazku, był w kilku krótkich i zawsze tak było że on chciał a kobiety z dnia na dzień go zostawiały i on do dzis nie wie co było powodem. Ok PIERWSZA czerwona lampka zaczęła się u mnie palić:-/ Potem dorzucił jakim jest znakiem zodiaku okazało się ze jestesmy spod tego samego i on mi mówi że pewnie tez jestem skąpa i oszczedna bo on taki jest- DRUGA czerwona lampka! Potem znowu analiza tego co w nim takiego jest że kobiety go zostawiają, że za dobry, cudowny a nie ma szczęscia w miłosci-TRZECIA czarwona lampka! Wytrzymałam 1,5 h , powiedziałam ze musze coś załatwić a on rozczarowany pyta czy sie jeszcze spotkamy:-D

Gość gość
Matko jedyna czy tylko ja mam takiego pecha do jakiś oferm zyciowych? Sama nie jestem jakaś super pewną siebie osobą, ale na pewno na spotkaniach nie robię z siebie takiej sieroty:-( No i ten wzrost:-( czemu u nas faceci są tak niscy?:-( to nie pierwszy raz sie zdarza ze facet pisze ze ma 177 a przychodzi karzeł 170:-( ja mam obcasy 10 cm wiec jestem większa od niego

Gość gość
Czsami na takich typu randkach czuje się jakbym miała pacjenta na kozetce:-( Ludzie jak mozna isc na randkę z nowo poznaną osobą i piperzyć o swoich ex?:-D

Gość gość
Straszne. Twoja historia poruszyła mnie do żywego. Teraz nie będę mógł spać w nocy. Ale p*****lnięta idiotka.

Gość gość
A ile tych randek z portali miałaś autorko? Z tego co wiem, to norma że tam wszyscy tak kłamią co do wzrostu, wyglądu, stanu cywilnego, etc. Lepiej żeby się okazało że facet jest niski niż np, zonaty :D

Gość gość
spułczo, ale to ty chodzisz na randki z neta, a ja bym się w życiu nie ustawiła z żadnym farejerem, tam dużo gości ściemnia w kwestii wzrostu, bo tego nie widać na zdjęciu, natomiast irl już tego nie ukryje, stąd ekspansja niskich w necie.

Gość gość
p*****lnieta idiotka?? a po czym tak wnosisz?? Według ciebie to normalne ze jakis frajer opowiada o swoich byłych i analizuje ich zachowania z kobietą którą zaprosił na randkę??? A ten wzrost to naprawdę jakaś plaga, oni sie wstydzą ze są takimi karłami ze aż kłamią ze są wyżsi??

Gość gość
Jak mozna mówić kobiecie z która sie jest na randce ze wszytskie kobiety go zostawiały po max pół roku i jak mozna mówić ze sie jest skapnym?:-D podziekowałam i s***********m do domu po 1,5 h. On oczywisacie wielce zainteresoweany liczy na kolejne spotkanie a ja milcze:-)

Gość gość
No to następnej naiwnej będzie mógł powiedzieć, że zostawiają go po max 1,5 h :P

Gość staratekla
Wspolczuje... Radze poznawać ludzi na żywo, na imprezach. Nie traci się czasu na pogawedki tematyczne tylko od razu można wyczuć jaki ktoś jest

Gość staratekla
No i wyglądu nikt nie zafalszuje ;-) Tez nie nosilam puszapow i mocnego mejkapu zeby nie oszukiwać nikogo

Gość gość
To i tak długo wytrzymałaś ,mogłaś wprost powiedzieć ,że nie jest w Twoim typie i do widzenia ,po co marnować swój czas dla takich palantów .Pozdrawiam

Gość gość
Aja też jestem na portalu randkowym i co chwila piszą jacyś zboczeńcy :D Byłoby to zrozumiałe, jakbym miała zdjęcia z "dziubkiem" i cyckamy wywalonymi na wierzch, ale ja mam tylko dwie skromne fotografie portretowe, opis sugerujący że cenię wartości intelektualne i duchowe i nie szukam przygód. Tymczasem co chwila ktoś pisze pytając np. o ulubione pozycje łóżkowe albo czy depiluję sobie krocze... Czy ci ludzie są normalni? Zaczynam wątpić. :o

Gość samotny romantyk II
Na ostatnie spotkanie ze mną Paulina przyszła bez szpilek. Taki był z niej kurd**el że wchodziła mi pod ramię! Autentycznie :D Nie zmienia to jednak faktu, że niezależnie od wzrostu kochałem tę filigranową blondyneczkę. Chcialbym wziąć ją w ramiona, całować pieścić i robić z nią wszystkie te rzeczy o ktorych sie tutaj mówi lub nie mówi. Gorące moje uczucie do niej było. Żal

Gość gość
Faceci mają też mnóstwo beznadziejnych randek,że jaja opadają. Różnica jest taka,że nie trajlują o tym tyle na prawo i lewo jak dzieciak z ADHD. To pozwala Paniom utrzymać dobrą samoocenę i nie strzelić sobie z korkowca w łeb.

Gość gość
Zmień obcasy na płaskie i wszystko będzie ok . A zapomniałem jesteś pusta!

Gość gość
to ja przebiję autorkę moją randką :-( mam 170,a on oczywiście kurd**el-a pisał że ma 183 mało tego,przyjechał w umówione miejsce autem.brudnym. ale myślę,przecież to tylko auto. mimo tego wzrostu wsiadłam,a tam smród,brud :-( spojrzałam na niego,miał brudne spodnie i bluzę :-( paznokcie u rąk też :-( posiedziałam 10 minut i przeprosiłam,że muszę jechać do siostry posiedzieć jej z dzieckiem bo jej coś wypadło. oczywiście napisał sms,kiedy się teraz znowu spotkamy bo mu wpadłam w oko :-(

Gość gość
Nie rozumiem po co obsmarowujesz tego faceta. Randki z osobami z neta są ryzykowne i tyle.

Gość gość
nie wszyscy sa piekni i wspaniali

Gość gość
faceci chca tylko seksu

Gość gość
Jeśli przyznają się do tego to ok. Nie cierpię tych,którzy udają szukających drugiej połowy,a chodzi im tylko o to,żeby bzyknąć za darmo.

Gość gość
Przedmówczyni jest zdaje się przeciwniczką dawania za darmo. A gdzie pracujesz?