Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża czy problemy z hormonami ????

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, ponieważ w niedziele dostałam okres ( w sumie to trudno to nazwać okresem, ponieważ bardziej wyglądało to na plamienie). Okres ten był bardzo skąpy co mnie zaniepokoiło, ponieważ zawsze miałam dosyć obfite. Mam okres od ponad 4 lat i jeszcze nigdy nie miałam tak ubogiego okresu. Jakiś czas temu miałam problem z prolaktyna i tarczycą ale brałam tabletki i wszystko się unormowało, sexu nie uprawiałam od ponad roku ale czytałam, że bez sexu też można zajść w ciąże. Jestem Straszną panikarą. Jak myślicie czy mogę być w ciąży czy to znowu wróciły problemy z hormonami ?

Gość gość
Nie kochałas się od roku i masz obawy ze jesteś w ciąży? Dobrze zrozumiałam?

Gość gość
Objawy hmmm no takich typowych to nie ale czytałam, że plamienie to bardzo częste zjawisko w ciąży.

Gość gość
no doprawdy śmieszne:O rozbawiłaś mnie do łez:P a opowiesz nam w jaki innym sposób można zajść w ciążę poza tym tradycyjnym i in vitro albo inseminacją?

Gość gość
Jaki masz kolor włosów?

Gość gość
blond, naturalne :P

Gość gość
Cytuje" tym przypadku kolor włosów to nie przypadek"

Gość gość
Na podobnych stronach jak ta znalazłam różne sposoby.... Od używania jednego ręcznika z mężczyzną, kąpieli w tej samej wannie po mężczyźnie... A poza tym do dzisiaj nie wiem co z plemnikami jedni piszą że mogą żyć 24 godz inni piszą, że kilka minut. Czuje się niedoświadczona bo niestety o takich lub podobnych rzeczach nie uczyli mnie na lekcjach biologii :(

Gość gość
dziecko, moze nie czytaj juz tyle:O

Gość gość
plemnik nie przeżyje na ręczniku czy w wannie. Plemnik nie potrafi też skakać. Nie uciekaj z lekcji biologii już

Gość gość
Ja cie w ogóle nie rozumiem.albo to ja jestem głupia albo Ty naprawdę. ...:/

Gość gość
Poprzedniczka ma rację....jakim cudem plemniki przeżyją na ręczniku czy w wannie. ..jak możesz się obawiać ze jesteś w ciąży jak od ponad roku nie wspolzylas....ile Ty masz lat

Gość gość
Nie uciekłam ani razu z lekcji :) A moja biologia zakończyła się na Parkach Narodowych ( nauczyciela więcej nie było jak był :P)

Gość gość
dla mnie to niepojęte, że w dzisiejszych czasach, w dobie dostępu do książek, internetu młodzież nie ma pojęcia w jaki sposób można zajść w ciążę:O 15-20 lat temu czy jeszcze dawniej to zrozumiałe, ale teraz??? czego uczą Was teraz w szkole? NICZEGO? ile masz lat autorko, że takie idiotyzmy wypisujesz? jeśli 15 to jeszcze wiek może Ciebie tłumaczyć, ale z tego co piszesz, to musisz mieć sporo więcej:(

Gość gość
Jesteś w ciąży....ja też tak miałam wykompalam się i zaszłam w ciążę.

Taka ciąża to zdarza się jedna na milion. Nie masz czasem nerwicy albo coś? :D Idź do lekarza najlepiej... Zrób badania i się dowiesz.