Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam was serdecznie. Chciałam się was poradzić bo mam duży problem i lekarz jest bezradny.. a ja się niecierpliwie i może mieliście podobny przypadek i coś do radzicie. Mieszkam z koleżanką która stara się z chłopakiem o dziecko i robiła sobie testy ciążowe i wychodziły jej pozytywne ale ta druga kreska była słabsza . Była tak zdesperowana , że mówi " zrób sobie jeden test zobaczymy co u Ciebie wyjdzie " zaczęłam się śmiać i mówię że wyjdzie negatywny bo nie staram się o dziecko, a po drugie okres miałam 20.02 do 25.02 wiec to było z ok.10 dni po okresie - to nawet był dopiero początek dni płodnych . Tak nawiasem to okres mam co ok.30-31 dni. Ale przekonała mnie i test wyszedł pozytywny. Byłam w szoku. Poszłam z desperacji po kolejne - kolejne 3 wyszły pozytywne. Kolejnego dnia poszłam do ginekologa - zrobił mi test ( wyszedł pozytywny ) i zrobił mi usg dopochwowe. Nic tam nie widział - lecz powiedział mi ze to może być za wcześnie by coś wykryć , albo może być coś z ciążą pozamaciczna.. Wyszłam zakłopotany od niego. Wiec poszłam do jeszcze jednego by potwierdzić wszystko. U drugiego zrobił mi usg i tez tam nic nie widział . Co ja mam sobie myśleć. Siedzę teraz jak wryta w ścianę i nie wiem co sobie myśleć. Po radzicie mi coś . Bardzo byłabym wdzięczna :) szczerze bardzo się cieszyłam jak wyszedł pozytywny - a teraz nie wiem co myśleć ; (

Gość gość
po co znowu ten sam temat?

Gość gość
Juz to pisałaś

Gość gość
Sądzisz, ze skoro 2 lekarzy nie dalo ci jednoznacznej odpowiedzi, to któraś kafeterianka wirtualnie cie zbada? Zamiast siedziec na forum caly dzien trzeba bylo isc na bete

Gość gość
autorko idz na bete jak sie martwisz,musisz poczekać tydzień lub dwa i wtedy iść na usg powinien być pęcherzyk a potem serduszko :-) ja mysle że jest wszystko dobrze mi wyszedł cień prawie niewidoczny po 15 min ,a teraz ten cień spi ze mną w łózku pocieszny szkrabek,odpoczywaj nie denerwuj sie poprostuj dbaj o siebie nie dzwigaj narazie z seksem bym się wstrzymała :-)