Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla mnie to zacofane, że Polska odrzuci konwencję o przeciwdziałaniu przemocy

Polecane posty

Gość gość

Wpływ kościoła jest tu dramatycznie, skandalicznie duży. Jesteśmy chorymi ludźmi. Nasza mentalnosć to dla mnie wstyd,a na kafe siedzą głównie takie baby, co tej konwencji nie chca. Bo czytając widzę, że sa tu głównie agresywnie religijne osoby, skrajne tradycyjne kobieciska.

Gość gość
a co transeksualista-gej czy lezba? ja nie toleruje nienormalnosci a wlasnie tych odmiencow to dotyczy wiec morda w kubel!

Gość gość
Nazwa jest mylaca.Nie chodzi o żadne krzywdzenie kobiet.To glupoty lewackie o tym np ze można wybrać sobie płeć :-):-):-):-):-):-):-)

>>>Dla mnie to zacofane, że Polska odrzuci konwencję o przeciwdziałaniu przemocy<<< A znasz DOKŁADNIE ORYGINALNĄ treść tej konwencji? Bo potem znowu wyjdzie, że ślimak, to ryba lądowa :D :D :D i będziemy się z czymś bujać przez kilkadziesiąt lat :(.

Gość gość
No właśnie, czy poza fajną nazwą jest ci znana treść? Bo będzie jak z pakietem klimatycznym - fajna nazwa, ze świętami się kojarzy, ale prezent z niej dla Polski był kiepski.

Gość gość
ja proponuję przyjąć konwencję przeciwko biedzie. bieda jest zła i nie powinno jej być. no i dobrze błoby zdelegalizowac choroby bo zabijają, a zabijanie to przykra sprawa.

Z całym szacunkiem, ale w świecie, w którym jedynie przemoc może dać odpór narastającej anarchii i bojownikom "świętej wojny", przyjmowanie konwencji o zakazie jej używania, jest co najmniej NIEPOROZUMIENIEM.

Gość gość
Przyniosą Bronkowi do podpisu i ten stary pryk podpisze bo tak mu kazali.Jak wszystko