Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona nienawidzi męża

Mój mąż jest nienormalny. Składam pozew o rozwód i zabieram dziecko

Polecane posty

To skończony patologiczny palant. Nie mam zamiaru dłużej z nim żyć, codziennie drze ta swoją obleśną mordę bez powodu. ja się go o coś pytam, a ten z ryjem i pretensjami, wiecznie w złym humorze, wzdycha, prycha i obgryza wstrętne pazury:O Patrzeć nie mogę na niego i dlatego go zostawiam. Pozew skłądam w przyszłym tygodniu i wyjeżdżam za grnaicę. Mam już pracę załatwioną. Niech sobie siedzi sam i gnije w tym mieszkaniu oglądając telewizje, nigdy nikomu źle nie życzyłam, ale mam nadzieję, ze ta padlina zdechnie i przestanie uprzykrzyać życie innym. Wstyd z tym czymś iść do znajomych, nawet ich nie mamy już dzięki niemu, bo jak dzieś pójdzie to prowokuje jakieś chore dyskusje byle się pokłócić:O zero taktu i wyczucia więc nas już nie zapraszają. Mam córkę w wieku 3 lat i nie chcę by go znała, wstyd mi, że w ogóle jest on jej ojcem:O

Gość gość
No jesli tak jest, to gdzie Ty mialas oczy przez te lata?

to był inny mężczyzna, czuły, kochany, kulturlany, szarmancki, znam go 7 lat i od półtora roku pokazuje swoją drugą naturę:O jest obleśny, wulgarny, chamski, uważa się za mądrego, a głupi jest strasznie ( wczesniej widziałam jego intelektualne braki, ale teraz wraz z chamstwem i tym oblesnym zachowaniem jego głupota jeszcze bardziej wychodzi na światło dzienne). Wcześniej go kochałam, był miły, męski, a teraz to chuj zwykły i p***a skończona, jeszcze tylko brakuje by się zaczął moczyć w nocy:O a uważa się za pana świata k***s jeden.

Gość zona nienawidzi męża
a najlepsze, ze temu chamowi odwaliło jak ja zaczełam miec problemy z pracą. Moja firma jest mi winna pieniądze, nie wypłacili mi dwóch pełnych wypłat, odeszłam stamtąd, teraz walczę o ta kasę i nie pracuję 3 miesiąc, a ten chuj mi bezczelnie wczoraj powiedział, że będziemy ogladać jakiś kretyński program bo on płaci abonament. Myślałam, że mu przyłożę pilotem. Jeszcze rok temu chujowi opłaciłam wakacje tzn zapłaciłam za nas, potem wybuliłam na jego popierdoloną mamuśkę kilka tysięcy z moich oszczędności, bo on miał problemy w pracy i obiecał, że zwróci. Nie zwrócił, no ale małżeństwem jesteśmy to się nie upominałam. teraz skunsynowi karta zginęła, czeka na nową, do banku nie łaska podjechać, więc ja wszystko kupuję i powiedziałam mu, że może abonament za tv opłacił ale żre za moje jak już chce tak wyliczać, w tydzień przeżarł sam 400zł. Powiedziałam, że ma mi oddać, zero wspólnoty od teraz, co do grosza ma mi zwrócić wszytsko.

Gość gość
Jestescie malzenstwem i kazdy ma swoja kase?

Gość gość
to co się stało półtora roku temu? A czy on pali papierosy?

Gość gość
wiesz to po co hajtnelas sie z Kiepskim Ferdynandem

Gość gość
A ty jestes bez skazy oczywiscie :D Masz jedna - glupote ! Dalas sie bardziej niz wkrecic :P Przez 7 lat z ksiecia na białym koniu zamienił sie w Gargamela :D A paszport dla dziecka masz ? Czy gargamela bedziesz prosic o zgode ? :)

Nie pali i nie jest jak Ferdek Kiepski, bo zarabia. Kasy osobnej nie mieliśmy, ale ja miałam swoje oszczędności jeszcze z czasów panieńskich. Mniejsza o to. Sama widzę, ze z normalnego faceta zrobił się cham i burek, zresztą to nie tylko moje zdanie, bo jak pisałam nawet przyjaciele, znajomi mają go dość, jego najlepszy kumpel mi nawet powiedział, że chyba coś mu ostatnio na łeb padło. Mam paszport dla dziecka o nic c***a prosić nie będę. Nie chcę by córka miała takiego ojca, jak podrośnie to jej powiem jakim k*****m był tatuś i dlaczego go zostawiłyśmy.

Gość gość
Zostaw gbura pokis mloda

Gość gość
I tatus sie zgadza na wyjazd dziecka za granice?

Gość wifigdańsk
hehe moj był podobny ale nie wylewam tego na forum. po co wogole załozylas ten temat?

Gość Dziecko sobie jedzie
jak dziecko juz ma paszport to tata nie musi dawac zgode na wyjazd dzieka za granice.

Gość gość
Ale pozniej moze zglosic porwanie. Wydanie zgody na paszport a wydanie zgody na wyjazd to 2 rozne sprawy.

Gość gość
Jest takie coś, w Ameryce nazywają to anger management. Powinnaś zainteresowac się tematem:)

nie potrzebuję zgody na wyjazd dziecka. Niech sobie zgłasza porwanie, co mnie to obchodzi? Wiem jednak, ze tego nie zrobi, bo jest p*********m sknerusem i będzie szczęśliwy, że płacić alimentów nie musi

Gość gość
Powodzenia, oby ci się żyło lepiej, i byś znalazła jakiegoś fajnego przystojniaka, za granica większe prawdopodobieństwo bo ci Polacy to jak sama napisałaś, obraz nędzy i rozpaczy.

Gość gość
a co on takiego oblesnego robi?

Gość gość
Bez dobrego adwokata nie zaczynaj. tez miałam takiego wrednego dupka za męża i rozwód był gehenną! Mnie reprezentował http://www.adwokatgubanski.pl/ ten adwokat i miałam szczęście, bo zna się na robocie, ale znajoma z pracy po rozwodzie została z ręką w nocniku bo miała jakiegoś aplikanta za obrońce...

Gość gość
co za patologia, aż żal to czytac. Mniemam, że nic lepsza od tego męzusia nie jesteś, bo zioniesz agresją i nienawiścią, a słwonictwo szkoda gadać. Nie wierzę, że inteligentny człowiek nagle zmienił się w buraka. on po prostu zawsze taki był. a ty nie lepsza.

Gość gość
No tak, zmienil ssie , strasze, w dodatku bez powodu, wec zadzieram kiece i lece w p**du. zamiast pogadac, pomoc, najlepiej rozwod wziac*****.

Po pierwsze to owszem zionę nienawiścią co chyba widać po moim nicku i uważam, ze po tym co on mi odwalał to mam do tego prawo. Po drugie gdzie niby napisałam, ze to był inteligentny człowiek? wręcz przeciwnie napisałam, ze nigdy specjalnie wybitny nie był, ale nadrabiał innymi cechami charakteru, które u niego znikły co nie tylko ja zauwazyłam. Po trzecie rozmawiałam wiele razy, ale jak wiele razy słyszy się "daj mi spokój", "nie mam ochoty", "odczep się" to człowiek może mieć dość i postanowić odejść. Mam się uszczęśliwiać na siłę? Nie, dziękuję. Zaczne nowe, lepsze zycia bez tego chama u boku.

Gość gość
Popieram, nie ma co się z takim gburem męczyć. Powodzenia autorko! Dużo szczęścia! :)

Gość gość
TaWredna to ty?

Gość gość
a jaki jest wobec corki?

Gość gość
A kto się twoim dzieckiem za granicą zajmie?

Gość gość
Tez jak wyżej polecam ci adwokata i zostawić typa raz na zawsze. Ja znam dobrą kancelarię kazus http://dobryadwokat.eu/, reprezentują moją firmę i prywatnie tez się zdarzało, dobra ekipa specjalisów

Gość gość
Odezwij sie do kancelarii Kazus dobryadwokat.eu, pomogą Ci. Mi pomogli

Gość gość
autorko ! super ze podjelas taka decyzje, nie ma co sie meczyc ! zycze powodzenia !