Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna95

Kiedy straciłam dziewictwo

Polecane posty

Gość anna95

Hej. Nurtuje mnie pytanie... Otóż z poprzednim chłopakiem uprawiałam tylko petting. Ale w zasadzie przerobiliśmy wszystko poza penetracją członkiem. Robiłam mu loda, on mi minetkę i wsuwał palce w pochwę. Czasem nawet bardzo brutalnie, aż mnie podnosił. Na więcej się nie zdecydowałam, bałam się ciąży i ogólnie nie chciałam, nie byłam gotowa. Z obecnym chłopakiem pierwszy raz się przespałam. Trochę mnie bolało i krwawiłam. On jest prawiczkiem i były to jego pierwsze kontakty z kobietą. Myślał, że jestem bardziej doświadczona, no bo w sumie to jestem i to ja go cały czas "prowadziłam" co i jak ma robić. A tu się zdziwił... Ja osobiście nie uważałam się za dziewicę. Wiem, że to może błahy problem, ale się zastanawiam kiedy w zasadzie kobieta przestaje być dziewicą? Jeśli macie ochotę to napiszcie co o tym myślicie.

Gość gość
Kobieta przestaje być dziewicą wtedy kiedy po raz pierwszy ma w sobie penisa.

Gość gość
juz z pierwszym sfracilas dziewictwo.dziewice sa czyste nieskalane . seks oralny i wkladanie paluchow do pochwy to tez seks . To raczej oczywiste

Gość anna95
No właśnie, co ze mnie była za dziewica skoro wszystko już znałam poza "wkładaniem"? Równie dobrze mogłabym się zaszywać po każdym związku, żeby nowy rozpocząć od "rozdziewiczania"...