Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży, błagam o odpowiedz

Polecane posty

Gość gość

16 lutego uprawiałam seks ze swoim partnerem, był to dzień przed dniem największego prawdopodobieństwa zajęcia w ciąże. Seks uprawialiśmy z prezerwatywą, dobrej marki. Prezerwatywa nie pękła, ale dzisiaj już mija 2 dzień, kiedy nie mam miesiączki, a powinnam ją dostać dwa dni temu. Dzisiaj zaczęły boleć mnie jajniki i jestem poddrażniona, wszystko mnie denerwuje. Jutro jeśli nie będę miała jeszcze okresu pójdę po test ciążowy, ale powiedzcie mi proszę... mogę być w ciąży czy raczej małe prawdopodobieństwo?

Gość gość
ile założysz jeszcze tematów tym lambadziaro wracaj do kuchni

Gość gość
dobranoc panie/pani arogancki/-a

Gość gość
raczej duże, poczytaj ile plemniki żyją

Gość gość
wiem ile żyją plemniki, ale używaliśmy prezerwatywy...

Gość gośćww
A w poprzednim miesiacu gumka ci nie pekla? Jak tak to krew ktora mialas to nie byla miesiaczka tylko zagniezdzenie zarodka. Wiec jak teraz nie dostaniesz miesiaczki to juz bedzie 4 tydzien

Gość gość
w poprzednim miesiacu nie uprawialiśmy seksu

Gość gość
Nie schizuj. Powiedz mi (pytam z życzliwej ciekawości) czy Ty za każdym razem przeżywasz taki stres po stosunku? Co to za przyjemność? Stres, oraz inne niewinne czynniki przyczyniają się do opóźnienia okresów. Stosowałaś antykoncepcję, gumka nie pękła, nie było penetracji przed i po, więc wyluzuj.

Gość gość
dziekuje za odpowiedz. nie, nigdy nie przezywam tak bardzo stosunkow, ale zawsze dostawalam regularnie miesiaczke, co do dnia! a tutaj juz 2 dzien i nic , a to jednak byly dni plodne

Gość gość
Wiec jest prawdopodobienstwo ze miesiaczka ci sie spozni. Nawet tydzien moze sie spoznic i jajniki moga bolec*****ersi. Narazie nie panikuj bo zlosc pieknosci szkodzi. Wrazie czego nos wkladki by cie miesiaczka niespodziewanie nie zaskoczyla

Gość gość
nosze juz od 2 dni :D Dziękuję! Co chwila :D zaglądam do łazienki, żeby sprawdzić sytuację, mam nadzieję, że niepotrzebnie się martwię.

Gość gość
Nie panikuj, to dopiero 2 dni, poczekaj cierpliwie:-) miesiączka może się opóźnić z różnych przyczyn... Byś musiała mieć wyjątkowego pecha, myślę, że za wcześnie, by się martwić 🖐️

Gość gość
Dziękuję Ci bardzo, nie wiem czy jesteś jedną osobą, czy to kilka osób napisało mi, ale serdecznie dziękuję!

Gość gość
Bedzie dobrze, zobaczysz :) ty nie mysl tyle o ciazy bo ci sie przysni heh. Ja kiedys tak mialam. Teraz czas spac bo jutro do szpitala jade. Spiochaj dobrze i sie nie stresuj. Mi sie kiedys miesiaczka spozniala bo za duzo witaminy C mialam, tez przez stres i antybiotyki.

Gość gość
dziekuje! Dobranoc! Mam nadzieję, że do szpitala po nic ciężkiego jedziesz, powodzenia! Dużo zdrowia!

Gość gość
skoro używaliście gumki i nie pękła to nie ma takiej opcji... też czasami spóźnia mi się okres to raczej normalne

Gość gość
Parę osób Ci życzliwie odpisało. Ja zaczęłam :-) Nie dziękuj, życzliwość nic nie kosztuje.